.

.
.

12 Şubat 2019 Salı

12 ŞUBAT [ BEN MODA BLOGGERİ İKEN (!) ]

Benden ne kadar moda bloggeri olur, orası tartışma götüren bir konu ama madem sordular mecburen cevaplayacağız.

12. Yaşasın meşhur moda blogger'ı gibi hissedebilirsin bugün kendini. Kullanmaktan asla vazgeçmediğin, bittikçe yeniden aynısını aldığın şeylerini yaz da bilgilenelim..

Sözkonusu olan giyimse şu kadarını söyleyeyim, her sene iki kere Paris seyahati yapar, mevsimlik gardrobumu düzerim. Giysilerde Christian Dior, ayakkabıda Louboutin (doğru yazdım mı yav 😃) favorim. Hani şu tabanı kırmızı olan stilettolar. Huyum kurusun ayağımda stiletto olmadı mı yürüyemiyorum. Başka marka ayakkabı giydim mi de hasıra basmış gibi oluyorum, off ne banal. Cevriye de stilettolarımdan çok hoşnut, ben yürüdükçe o salıncağa binmiş gibi sallanıp, her adımda "Ay!" diye çığlık atıyor. Stilettolarla düz yolda (tabii ki ayağımda Louboutin varken catwalk tarzı yürüyorum) yürürken Çankaya'daki Cinnah yokuşundan iner gibi oluyorum, Ayaklarım benden önce gidiyor, düğüm olmak üzereyken zor çözüyorum ama stil her şeyin önünde gelir, varsın Cevriye çığlık atsın, varsın ayaklarım birbirine dolaşsın. Tarzım yürüsün, o kaa!

Makyaja gelince, ne uğraşacağım ayol, makyaj danışmanım var, iki güne bir gelir, cilt bakımımı yapar, takma kirpiklerimi takar, süsler, püsler gider. Keza manikür-pedikür de öyle, hiç yoramam kendimi salonlara gidip, gelir kızlar halleder. Bana da Lou Lou Louboutinlerimi ayağıma geçirip, Di Di Diorlarımı kuşanıp en elit davetlere katılmak kalır, kendimi seveyim 😍



Görsel: Pinterest

Eh, palavraya doyduysanız gerçek dünyaya iniş yapalım. Kullanmaktan asla vazgeçmediğim iki şey var, biri giyim, diğeri makyajla ilgili. Siyah tshirt ve sweatshirt olmazsa olmazımdır. Her yaz başı mutlaka birkaç tane edinirim. Zira çok kullanılmaktan, yıkanmaktan solar, yenilemek gerekir. Makyajda ise üniversite yıllarımdan beri değişmez makyaj malzemem göz kalemidir. Çok özel durumlar dışında göz kalemi-allık-ruj üçlemesinden başka bir şey kullanmam. Hatta bazen sadece göz kalemiyle yetinirim. Etrafımdakiler o kadar alışmışlardır ki, eğer o gün kullanmamışsam "Hasta mısın?" diye sorarlar, zira görüntüm solar. O nedenle en sık aldığım makyaj malzemesi göz kalemidir. Neredeyse her markayı denedim, en pahalı, en isim yapmış olanlarını bile ama hiçbiri şu aralar A101'de üç kuruşa satılan Kajal marka kadar iyi gelmedi. Depoladım ve elim değdikçe tekrar alıyorum. 

Benim moda bloggerliğim de bu kadar sevgili dostlar, siyah tshirt ve siyah göz kalemi. Yetmez mi?

9 yorum:

  1. çok güldüm çok... harikasınız...siyah her daim kurtarıcı...makyaj malzemsinde çin malı olmamasına dikkat etmeliyiz sağlık açısından..sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. bir an dedim noluyoruz öyle birileri var ben de öyle olayım ahahahha ama haikaten bir kalem sürmeyince sanki soluyor muyuz noluyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. Hahaha..Ya aynı ben.. (stilettoları ve makyözü diyorum tabii ki :p) Şaka bir yana siyah kalemde ben de "show" diye birşey kullanıyorum, mac bile aktı da bu akmadı.. :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de göz kalemini kullanmayınca hasta gibi oluyorum:) Kajal'ı deneyeyim bakayım:)

    YanıtlaSil
  5. Ne güldüm yahu, hem de Kuzey'le Fizik çalışmamaya çalışıp da becerememenin üstüne. Bu durumdayken beni güldürmek pek kolay değildir oysa :) Ben de Paris'e gidiyorum ama senin gibi değil. ben höpür höpür yiyip sonra saf saf geri geliyorum Paristen.
    Amma ve lakin, bir tanıdığımla birlikte bir seferinde Louboutin'in abinin dükkanına gitmişliğim var. Hatta kapıda kaldım. Bizimkisi acil bir ayakkabı alma durumuydu :)
    Tabii bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Mesela ben o gün Louboutin Abinin dükkkanının ancak ve ancak 11'de açılıp öğleden sonra 2'de kapandığını öğrendim. Yani her dükkanı öyle midir bilemem ama benim gördüğüm öyleydi. Kapıda bir kuyruk. Neyse kapı açıldı da millet ayakkabılarına kavuştu. Benim tanıdığım hanım kızına telefonla fotoğraf göndererek aldı ayakkabıları. :)
    Bu da böyle bir anımdı.

    YanıtlaSil
  6. hahahah süper süper :) Varsın Cevriye çığlık atsın :)
    Benim de kalem tek malzemem :)

    YanıtlaSil
  7. Güzel cevaplar için teşekkürler.
    Bence 9.soru en zoruydu..
    Bakalım 12 den sonrası nasıl olacak merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  8. hahahaaaa :)) Yetmez mi yahu, fazlasıyla yeter :)

    Bu arada ben neden stiletto ile çarşı pazar yapan kadınlara uzaydan gelmiş gibi bakıyorum diye sorguluyordum kendimi ki benimle hemen hemen aynı hisse sahip bir sürü can varmış ♥ Yaşayın siz ♥

    YanıtlaSil
  9. hahahahahahaaaaaaaaaaa;)) Dedim bu kesin Cevriye'yi çatım çatım çatlatıyoooo, iyi yaptın ay. Valla ne güzel güldüm, çok mersi. Bi de A101'e gideyim bari ;))

    YanıtlaSil