.

.
.

1 Ekim 2013 Salı

SALLANMAYAN SALI

Pazar günü bir aksilik olmazsa Antalya yolları göründü. Açıkcası evimi özledim, ayrıca Cuma günü Altın Portakal Film Festivali açılışı var, üç gün gecikmeyle de olsa sinema maratonum başlıyor . Ardından bayram, kısacası koşturmalı günler beni bekliyor. Festival programı pek karışık verilmiş internet sitesinde, sabah ekranın karşısına geçip, önüme de ajandamı alıp enim konum ders çalıştım. Saatleri çakıştırmadan, hakkında sitede bilgi verilmeyen filmleri Google'dan araştırarak liste yapmak 2 saatimi aldı. Antalya'ya iner inmez bilet temin etmeye gitmek gerekli. 

Listemi tamamlayınca arkadaşıma gitmek üzere evden çıktım. Posta kutusunda bir ilan vardı, tam alıp atacaktım ki başlığı dikkatimi çekti: "Romantich Kahvaltı". Romantik değil, romantic de değil "romantich". Kahvaltının romantiği nasıl oluyormuş diye bakınca altında gördüğüm yazıyla kahkahamı tutamadım. "Kebap Sarayı". Hangi romantik erkek sevgilisini daha da romantik olmak için kebapçıya kahvaltıya götürür acep, "Getir bakalım gardaş oradan iki porsiyon Adana, üstüne de domatesten gül yap romantik olsun". Hahaha, hala gülüyorum.

Öğleden sonra çocukluk arkadaşımdaydım, yedik içtik sohbetlendik. Yetmedi akşam üstü de iki tatlı kızla buluştum blog kontenjanından. 


Sohbete çayla başlayıp kahveyle devam ettirdik, sefamız olsun. Dönüşte yağmur başlamıştı ama hızını arttırmadan ben eve ulaşmıştım bile neyse ki. TV'de "Çalıkuşu" var, çok sevdiğim müziği dışında hiç ilgimi çekmiyor. Ama yarın TRT1'de yeni bir dizi başlıyor, "Eski Hikaye". İzlemezseniz küserim, zira hamili kart yakinim olur. Eh  hadi kalın sağlıcakla, ben biraz kitap okuyayım...

4 yorum:

  1. cuma günü başlıyo mu festival sayenizde öğrendim teşekk
    ürler :)

    YanıtlaSil
  2. çalıkuşunu sevdim ben.
    müziği çok güzel ama ben izlemek yerine dinliyorum diziyi.
    çok güzel anlatımlar var.

    kebap severim ama kahvaltı da kebap:)
    sabah kahvaltı menüsü kebap çeşitleriyse bende çok gülerim buna:))

    YanıtlaSil
  3. Hızına yetişemiyorum inan... Bayılıyorum şu koşturmacalı günlerine.. kendine dikkat et çok yorulma. güzel filmler izlemen dileğimle ..

    YanıtlaSil
  4. valla altın portakalı film festivali diyince siz geliyorsunuz aklima artık :) antalya hikayeleri için sabırsızlanıyorum o halde :)

    YanıtlaSil