.

.
.

21 Şubat 2012 Salı

GÜNE NOT

Ben bugün,


Bu filmi izledim


Bu kitabı okudum


Bu reçeli pişirdim


Üstüne de bunları içtim

Sefam olsun mu:))

53 yorum:

  1. olsun olsun daha ne olsun , portakal reçelinde bittim zaten

    YanıtlaSil
  2. Bu taşan reçel mi? Süper gözüküyor, kimbilir nasıl da güzel kokuyordur...

    Kitap nasıldı? Merak ettim konusunu, akıcılığını?

    Olsun: )

    YanıtlaSil
  3. Of of olmaz mı..Sağlık, sıhhat, mutluluk olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  4. Mavi Balon,
    Sağol canım benim, hepimize olsun o dediğinden...

    YanıtlaSil
  5. annemahsustan,
    Bu taşan reçel evet ama taşma dünkü haşlama bölümündeydi, şekerli kaynatma bugün oldu ve şükür taşmadı:)
    Kitap ummadığım şekilde güzel çıktı, çok akıcı, üçte ikisi bitti ve beğendim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Tosbağalar,
    Olsun di mi:))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Elifinelizi,
    Sağol canım.
    Bu geçenlerde yaptığım reçelin ikinci partisi, çocuklara gidecek. Çok güzel oluyor yapmanı öneririm, Beste'nin tarifi.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Oh mis! :)
    Sefan olsun da... kalorin-kilon olmasın ablacım :)

    YanıtlaSil
  9. Sittirella,
    Yok ablacım bu reçel yemelik değil, benim bebelere gidecek Ankara'ya:)
    Diğerleri de kilo yapmaz herhalde, sade kahve, minicik likör:))

    YanıtlaSil
  10. Hem deeeeeeeee nasıl olsun.......Afiyetle...

    YanıtlaSil
  11. hahah, gerçekten öyle keyifli okudum ki yazıyı, sondaki soruyu görünce bir kahkahayı koyverdim :) olsun Hocam olsun, bundan güzel sefa mı olur? :)

    YanıtlaSil
  12. Bu arada, kaynayan reçelin taşmaması için; (tarafımdan her daim denenmiş ve başarılmıştır ki) reçel kaynamaya başlarken içine bir çay kaşığı margarin atın Örtmenim. Belki biliyordunuz ama ben hatırlatmak istedim.
    Kocaman öptüm sizi.

    YanıtlaSil
  13. oooohhh olsun valla. Sefaniz olsun, yakisir.

    YanıtlaSil
  14. söyleyecek söz kalmamış bize..Süpersiniz maşallah..

    YanıtlaSil
  15. Sefa olsun, afiyet bal şeker olsun Leylak Dalı... :)))
    İyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  16. adreferda,
    Sağolasın oh oh:))

    YanıtlaSil
  17. Buğday,
    Olsun anacım olsun:))

    YanıtlaSil
  18. Gülşah,
    Çok teşekkürler, sevgiler, iyi akşamlar benden de:)

    YanıtlaSil
  19. Selma,
    Süper falan değilim, vakit çok ondan bütün bunlar:))
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  20. Güngör,
    Sağolasın, yakışmış di mi:))

    YanıtlaSil
  21. Ecehan,
    Ben o margarin işini parlaklık vermesi için diye biliyordum, demek böyle bir faydası da varmış, sağolasın hatırlattığın için...

    YanıtlaSil
  22. Maya,
    Kahkaha atanların çok olsun:)))
    Sağolasın, sevgiler...

    YanıtlaSil
  23. Ohh olsun valla :))
    portakal receli super gorunuyor bu arada ;)

    YanıtlaSil
  24. olsun valla Leylakcığım.

    ne iyi etmişsin bütün bulnalrı yapmakla :)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  25. Nane Şekerim,
    Vakit çok oldu mu ni yapacağını şaşıyorsun işte benim gibi. Emekli hayat oh ne rahat:))
    Günün güzel olsun...

    YanıtlaSil
  26. A-H,
    Sağol canım.
    Portakal reçeli şahane görünmekle kalmıyor gerçekten şahane oluyor. Beste'nin tarifi harika sonuç veriyor. Denemelisin bence:)

    YanıtlaSil
  27. Fotoları çok beğendim.Başkalarının kokusu nasıl hoş geliyor kulağa.
    Güzel güzel yaptınız likörleri
    şimdi afiyetle için bakalım..

    Bir de şikayet kutusuna yazı bırakmak istiyorum:)
    Öğretmen atamaları yapılsın lütfen:))

    Sevgiyle efenim...

    YanıtlaSil
  28. Hem de nasıl sefan olsun ben de burdan iç geçirerek bakayım

    YanıtlaSil
  29. sefan olsun, oh, mis. foto.ların da çok güzel, benmi yerime de keyif yapıver.sevgiler...

    YanıtlaSil
  30. Ohh, sefan olsun tabii ki ablam, o likör kahveli turunç mu, portakal mı, yoksa başka mı?
    Bu arada ben de brokoli haşlarken onu taşırdım ama temizlemesi hiç keyifli değildi :)
    Sevi

    YanıtlaSil
  31. OLsun, olsun diye tezahürat yapıyorum bilesin:)) Bu arada bir de seni çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  32. Sefanız olsun tabi, özenmedim desem yalan olur.Çok güzel görünüyor fotoğraflar...

    YanıtlaSil
  33. Olsun olsun :))asis

    YanıtlaSil
  34. Bu posttaki tüm görsellere bittim:)
    Ama en çok da kahve fincanı görseline...
    Bir de ne ara okudunuz bu kitabı, başka kitap okuyordunuz?

    YanıtlaSil
  35. Baykuş Gözüyle,
    Hiç şaşırmadım, kendim gibi bir fincan düşkünü daha tanıyorum çünkü:))
    Bunu Kitap Fuarı'ndan aldım ve merak edince araya alıverdim, hoş bir kitap oldukça akıcı...

    YanıtlaSil
  36. Asis,
    Olsun di mi:)) O zaman kahveyle şerefe:))

    YanıtlaSil
  37. Sihirli,
    Çok teşekkürler, sevgiler...

    YanıtlaSil
  38. Özlem,
    Ben de tezahüratına "ya ya ya şa şa şa Özlem Özlem çok yaşa" diye cevap veriyorum.
    Sanki ben seni sevmiyorum:))

    YanıtlaSil
  39. Sevi,
    Bu eskisi portakallı olan. Kahveli-turunçlu haftaya açılacak, henüz görücüye çıkmadı o:)
    Brokoliyi haşlama süzgeciyle buharda haşlarsan hiç taşma derdi olmaz, vitamini de ölmez:))

    YanıtlaSil
  40. ebygale,
    Yaparım tabi, karşılıklı sefamız olsun:))

    YanıtlaSil
  41. Sevda,
    Hiç iç çekme, yazın karşılıklı yaparız o sefayı:)

    YanıtlaSil
  42. Balkahve,
    Sağol, karşılıklı içebilsek keşke:)
    Kitap güzel, öneririm okumak istersen.
    Şikayet işine gelince, en kısa zamanda halledicem:)
    Ama bu konu benim canımı sıkmadı desem yalan olur..
    Neyse tatsız insan çok ne yazık ki ortalıkta, arada çatıyor böyle cinsler, durduk yerde huzur kaçırıyor.
    Ben kocaman sevgiler yolluyorum:))

    YanıtlaSil
  43. ohhh daha ne olsun
    sen harikasın
    içim açıldı bloğuna gelince

    YanıtlaSil
  44. Maviannem,
    Sen daha harikasın:)
    Sağol canım benim...

    YanıtlaSil
  45. Ohh sefan olsun....
    Harikasın...
    Reçeli denemediğimi fark ettim, not aldım haftasonuna yapacağım.
    Kitabı anlatsana nasıl?
    Bir de kadehtekini merak ettim?
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  46. İlknur,
    Sağol...
    Kitap güzeldi, akıcı, keyifli.
    Kadehteki yılbaşından önce yaptığım kahveli portakal likörü.
    Benden de sevgiler...

    YanıtlaSil
  47. Brokoli önerisi için teşekkür ederim abla, dediğin doğru ama ben bütün brokoliyi haşlıyorum, bir kısmını salata yapıyorum, haşlama suyunu ve az bir kısım brokoliyi de çorba. Bizde haşlanan hiç bir şeyin suyu atılmaz neredeyse. Çorbanın her türlüsünü severek tüketiriz zira... Misal kereviz yapraklarından salatayı haşlayarak yapsaydım onu da et sulu çorbalara lezzet katmak için saklardım. O şekilde yani...
    S.

    YanıtlaSil
  48. S.,
    Senin yöntem çok güzel, vitamini yoketmeden kullanıyorsun suyu. Afiyet olsun canım benim. Öpüyorum...

    YanıtlaSil