.

.
.

22 Ocak 2011 Cumartesi

TAKVİM


Günün kitabı, ayın kupası ve bütün zamanların Snoopy'si...


16 yorum:

  1. Başladın mı Leylak'cım yani biraz tiyo verebilecekmisin, son okuduğum Türkan'dan sonra Ayşe Kulin beni sarmamaya başladı da.
    Gerçi hemen okuyamam çünkü muhteşem arası bir "Hürrem" yaptım da. Hep elime aldığımda başka bir kitap önüne geçtiydi ama dizinin yanında iyi gideceğini düşündüğümden hemen başladım.

    YanıtlaSil
  2. Nurcuğum,
    Ben son zamanlarda Ayşe Kulin okumayı bırakmıştım. Nedense popüler olan yazarlardan soğumak gibi bir huyum var ama anılara dayanamam o nedenle aldım. ve ilk kitabı yarıladım gerçekten iyi yazılmış. İkinci kitap nasıldır bilemem ama bu güzeldi önerebilirim...

    YanıtlaSil
  3. Ohhh,keyif yapiyorsun Leylak Ablam. Yarasinn...

    YanıtlaSil
  4. Sağol Buğdayımcım şekerimcim:))

    YanıtlaSil
  5. bütün zamanların snoopysine çok güldüm. iyi okumalar.:))

    YanıtlaSil
  6. iyi yazan herkesi desteklemek lazım ülkede, ününden bağımsız.

    çok edebiyim, allah sonumu hayır etsin :)

    YanıtlaSil
  7. tüm zamanların snoopY'sine bayıldım ben en çok:)

    YanıtlaSil
  8. Adı Aylin'i çok beğenmiştim. Bu kitaplarda kendi hikayesi olduğu için ve biyografi ve anılar her zaman ilgimi çektiği için beğeneceğime eminim.

    YanıtlaSil
  9. Çayınızı hep keyifle yudumlamanızı,
    Kitapların karşı konulmaz sayfalarını her daim mutllukla çevirmenizi,
    Yazılarını bizden esirgememenizi dilerim...

    Bloguma da beklerim :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Çarşıya inicem birazdan çıkmadan bu notu görmek bana bugünkü falımda ne çıkacağını anlattı..Almalı bu kitabı. Not: Ayşe Kulin'i pek beğenirim..

    YanıtlaSil
  11. leylak Dalıcım... ben Veda'yı okumamakta direnmiştim mavi baskısı yüzünden... Ama sonra çok sevdim Ayşe Kulin'in anılarını... Sanırım bunlarıda alacağım ama önce bi Haruki Murakami arası vermeliyim:)

    öptüm çook

    YanıtlaSil
  12. Çarşıya inemedim Kentkartım bitmiş :)

    YanıtlaSil
  13. Bugün Suadiye D&R'de değerli yazarımız Ayşe Kulin'in imza günü vardı.Maalesef gidemedim.Sabahtan saat 17'ye kadar kızımın dershanesinin düzenlediği Üniversite tanıtım Seminerinde idik.Bir dahaki sefere inşallah.

    YanıtlaSil
  14. Çok sevdim ben bu günün ayın enleri olayını... Takvim başlığını bir seri olarak devam ettirmeli bence, ne dersiniz?:)

    YanıtlaSil
  15. Ayşe Kulinin dilini severim.Kitapları sadece kendi anılarından oluşmuyor,bir dönemin yaşantısını ve hayatımızda isimlerini duyduğumuz birçok insandan da bahsediyor ve kadın isterse neleri başarabileceğini anlatır genel olarak. Aylinden başlayarak Füreyya ve tüm kitaplarını bu bakışla açısıyla okudum.Bu son kitabını da severek iki günde okudum.Sıcak mesajınız için teşekkürler.sevgilerimle

    YanıtlaSil