.

.
.

10 Aralık 2012 Pazartesi

"SİZİN KİTAPLIĞINIZ NASIL?" 17

Sizin oralar nasıl bilmem ama Antalya'da yer-gök birbirine karışmış durumda. Gökten kovalarla su iniyor, bulutlar yerle kucak kucağa, gök gümbürdüyor, şimşekler çakıyor. Hasılı tipik Antalya yağmurlarından biri, okullar tatil. Neyse ki geceden yaptılar tatil uyarısını, zamanında bu yağmurun altında okula gidip sırılsıklam olduktan sonra bir de tatil edilip tekrar sırılsıklam az dönmedik evlere. Şu anda sabahın 10.30'u ve odanın içi o kadar karanlık ki ışığı yaktım, tek korkum elektriklerin kesilmesi. Ve umuyorum akşama kadar hızını alıp sakinleşir bu yağmur, zira bu akşam Antalya Devlet Opera ve Balesi'nde Beethoven'in "9. Senfoni"sini dinlemeye gideceğim. 

Halimi arzettikten sonra günün ilk kitaplığı geliyor, "Rengin'le Renkli Hayat" Funda'dan:


Sol alt köşedeki okumaktan yorgun düşüp sızmış pembe maymuna bir selam çakıp ikinci kitaplığa geçiyorum:


"Bulut Gölgesi" blogunun sahibi Tülin Hanım'ın kitaplığının bir kısmı imiş bu, üstteki teneke kutularda gözüm kaldı:) Fotoğraf ebadı küçük ulaştığı için büyütünce görüntü kalitesi bozuluyor, o yüzden orijinal boyutunda yayınladım. 

Yeni kitaplıklarda buluşmak üzere iyi haftalar diliyor ve Kahveli blogda yeni yıl konseptli bir seri başlattığımı duyurmak istiyorum. Bir göz atıverin, belki katkıda bulunursunuz: 


4 yorum:

  1. valla bizim burası da fena, böyle kapkaraaaa, sanırım oradan buraya gelecek fırtına :(

    YanıtlaSil
  2. piril piril gunesli ama buzzz gibi bir Selanik sabahindan merhaba diyeyim :)

    YanıtlaSil
  3. Bende bugün dinledim haberlerde Antalya'da okullar tatilmiş.
    Kitaplıkları görmek çok güzel, her birini ilgiyle inceliyorum :)

    YanıtlaSil

  4. Teşekkürler Leylak, görüşmek üzere.

    YanıtlaSil