.

.
.

14 Aralık 2012 Cuma

BİR DUYURU VE "SİZİN KİTAPLIĞINIZ NASIL?" 25

Güneş ışınlarının pencereden üzerime doğru pike yaptığı aydınlık bir günden günaydın dostlar. Öncelikle bir duyuru yapacağım. Biliyorsunuz "İmza: Kızın" isimli kollektif kitabımız bir ay kadar önce yayınlandı ve şimdi 4. baskısını yapmakta. Buradan bir kez daha hazırlayan ekibe ve yazan her bir babasının kızına ellerinize sağlık diyor ve benzer bir projenin tanıtımını yapmak istiyorum. Aynı ekip; Selgin GB, Esra Aylin Akalın ve Banu Özkan Tozluyurt bu defa "İmza: Karın" isimli bir kitap hazırlamak üzere harekete geçtiler. Bu kitaptaki mektuplar eşlere hitaben olacak. Ekibin tabiriyle "Nikah cüzdanı şartı yok". Kocanıza, eski kocanıza, sevgilinize, hayat arkadaşınıza, hatta hayalinizdeki erkeğe yazabilirsiniz. İster onsuz yapamayacağınızı anlatırsınız, ister ondan neler çektiğinizi. Aşkınızı ilan etmek de, nefretinizi kusmak da serbest, içinizden ne geliyorsa. Bu kitabın da aynı "İmza: Kızın" gibi sosyal sorumluluk boyutu var. Geliri STET (Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği"ne bağışlanacak. Bu dernek kocasından gün yüzü görmemiş kadınlara ve onların çocuklarına destek veren, maddi ve manevi projeler üreten bir dernek. Şu adresten daha fazla bilgi edinebilirsiniz: "www.stet.org"
"İmza: Karın" projesi için daha fazla bilgi için buraya veya buraya alalım sizi . Haydi bakalım sıvayın kolları...

Sırada "Baykuş Gözüyle" Natali'nin kitaplığı var:




Ve bu da Çiğdem'in kitaplığı, yılbaşı havasına girmiş bile :)


Devamı gelecek sayıda :)

7 yorum:

  1. Çiğdem'in kitaplığına da bayıldım, camlı dolap, toz da olmaz, harikaymış:))

    Benim kitaplığımın yayını için de çok teşekkür ederim Leylağım, emeklerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. oo supermis imza:kizin kacmisti belki buna katiliriz :)

    bu arada ilk isimde imza kizin yerine karin yazmissin ablacim dikkatine ;)

    YanıtlaSil
  3. oo supermis imza:kizin kacmisti belki buna katiliriz :)

    bu arada ilk isimde imza kizin yerine karin yazmissin ablacim dikkatine ;)

    YanıtlaSil
  4. A-H,
    Sağol canım ya, gözümden kaçmış. düzelttim.
    Haydi bakalım döşen bir mektup o zaman. Ben bunda yokum ama sizleri zevkle okurum...

    YanıtlaSil
  5. Natali,
    Ne demek, sayenizde güzelleşti etkinlik...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Leylakdalı, imza:karın projesi için çok heyecanlandım. Çünkü ben ikinci evliliğimi, hayatımın her anlamda en zor yıllarını yaşarken yaptım.
    Hayata, insanlara, en önemlisi kendime inancımı yitirdiğim bir dönemde eşim karşıma çıktı. O gün benim hayatımın bir dönüm noktası oldu. Eşim benim için hem hocam hem kocam:))
    Eğer yaşadıklarımı paylaşıp, başka insanlara da ilham verebilme şansım olacaksa, hele ki sosyal sorumluluk projesi olması sebebiyle, tüm kalbimle bu projede olmayı arzu ederim. Bloğumda da aslında 25Eylül başlığında yazdığım yazıda biraz olsun bahsediyorum bu hikayemden.
    Bu bilgiyi paylaştığın için, sana tüm kalbimle teşekkür ederim. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Heyyfi,
    Ne güzel o halde 14 Şubat'a kadar mektubunuzu yazıyor ve verdiğim linkteki adrese yolluyorsunuz. Ayrıca zor bir döneminizde karşınıza böyle uygun insanın çıkması ne iyi bir şans olmuş, sizin adınıza çok sevindim. Mutluluğunuz hep sürsün. Sevgiyle...

    YanıtlaSil