.

.
.

1 Aralık 2012 Cumartesi

"SİZİN KİTAPLIĞINIZ NASIL?" 4


Ve evet 2 şirin baykuşuyla dördüncü kitaplığımız İsviçre'den, Asis'ten geliyor. Bütün olarak çekilen fotoğrafları ne yazık ki küçülterek eklemek zorundayım, Google amca bir süre sonra para isteyebilir çünkü fotoğraf yayınlamak için, o yüzden hangi kitaplar var düş gücünüze bırakıyorum.

Ben Cumartesi günümü yılbaşında açmak üzere portakallı-kahveli likör yaparak geçirdim. Hatırlarsanız geçen yıl da yapmış ve şurada yazmıştım macerasını. Şimdi de karanlık bir köşede yılbaşına kadar uykuya yattılar. 

Artık battaniyem, çayım ve kitabımla köşeme çekiliyorum, sizlere de güzel bir Pazar günü diliyorum...

YILBAŞI KARTI ETKİNLİĞİ DUYURUSU:

Sevgili blogger arkadaşlarım, bu yıl yılbaşı kartı etkinliğini "Biraz Şöyle, Biraz Böyle" blogunun sahibi Banu üstlendi. Etkinliğe katılma şartlarını ve süresini blogunda yayınlamış. Buradan okuyup katılma isteğinizi belirtebilirsiniz. Kolay gelsin, güzel bir etkinlik olsun...

9 yorum:

  1. Hazır yılbaşı lafı açılmışken sormadan edemeyeceğim...bu yıl kart etkinliği olacak mı? Geçen sene katılamaıştım ama bu yıl çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Boş Defter:
    Bu yıl kart etkinliğini bir başka arkadaşa devrettim, biraz da gençler çalışsın hesabıyla :) O blogunda yayınlayınca ben de sizlere duyuracağım ama bağlantı onunla olacak. Sanırım 1-2 güne kadar açıklar koşulları...

    YanıtlaSil
  3. Gene şirin bir kitaplık daha. Ne güzel! Asis, baykuş merakı olan bir kitapsever demek ki... Kitaplıklara nasıl yakışıyor biblolar değil mi?

    Şimdi söyleyeceklerime biliyorum inanmayacaksınız. Benim biblolarla, kitaplar var ya, arkadaşlıklarını fena halde ilerlettiler valla.

    Bazan gece yarısı yataktan fırlayıp, kitaplığın olduğu odaya dalıyorum. Siz de yapmalısınız. Kaç kere kitaplarla bibloları oyun oynarlarken yakaladım.

    Şaka değil inanın ciddi!

    YanıtlaSil
  4. Hayal Kahvem,
    İnanırım tabi, hiç inanmaz mıyım. Geçen gün benim Füruzan'lardan biri pufun üstünde oturan zürafaya masal anlatıyordu. Orhan Pamuklar da minyatür Vosvoslara binmiş odanın içinde tur atıyordu. Rahatlarını bozmamak için kitaplığın olduğu odaya gece girmemeye karar verdim :)

    YanıtlaSil
  5. Yooo, ben kıskanç tabiyatlıyım Leylak Dalı. Hemen dalarım odaya,
    dağıtırım oyunu. İlla mızıkçılık yaparım. Hatta omuzlarımı silkeleye silkeleye "bensiz nasıl oynarsınızzzz!" diye fena halde ağlarım. İnanın!

    YanıtlaSil
  6. Asisimin kitaplığında benden de birşeyler var olduğunu bilmek ne güzel...

    YanıtlaSil
  7. Sadece kitaplara kitaplığa değil, biblolara da bayıldım :) ne kadar güzel.

    YanıtlaSil
  8. hayal kahvem hımm bende dikkat edeyim benim kitaplara ve bşblolara..

    Ayrıca baykuşları bende pek beğendim

    YanıtlaSil
  9. Çok şirin bir kitaplık ve köşesi, beğendim:)
    Ayrıca Hayal Kahvemin söylediklerine katılmamak elde değil, kitaplıklı odamdan gelen seslerin ne olduğu şimdi anlaşıdı:)))

    YanıtlaSil