.

.
.

2 Aralık 2012 Pazar

"SİZİN KİTAPLIĞINIZ NASIL?" 5

Pazarınız güzel geçsin sevgili dostlar, bugünkü kitaplığımız "kendimle monologlar" blogundan geldi. Daha doğrusu kitaplıktan bir bölüm. Olsun; biz kitaplıkların her türlüsünü, büyüğünü küçüğünü, dağınığını düzenlisini, zenginini fakirini, süslüsünü sadesini ayırmaz severiz. Bütünüyle de severiz, raflarıyla da severiz, kitaplarıyla da severiz...


Tıklayıp büyüterek daha rahat inceleyebilirsiniz.

Antalya'da şahane güneşli bir hava var; ben diyeyim limonata, siz deyin şurup. Birazdan çıkıp uzun bir yürüyüş yapacağım. Bir de hatırlatmam var,  YILBAŞI KARTI ETKİNLİĞİ hakkında. Bu yıl "Biraz Şöyle Biraz Böyle" blogu üstlendi bu görevi sağolsun, katılmak istiyorsanız buraya bir TIK.

4 yorum:

  1. Sadece okumayı değil, kitabı seyretmeyi de seven bünyeme, bu kitaplıklara bakmak ilaç gibi geliyor.

    Kitap seven Kendimle Monologlar bloğunu bu vesileyle öğrenmiş oldum. Hemen izlemeye girişeceğim:)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Leylak Dalı, başlattığın etkinlik, gerçekten çok hoş. Tam da Leylak Dalı'nın tarzı dedirtecek bir etkinlik gerçekten :)
    En kısa sürede ben de bu etkinlik için fotoğraf göndereceğim.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler! bu aslında çok önce çekilmiş ve kardeşimle benim kitaplarımızın bir arada durduğu 4lü rafımızın 2 rafı. şimdi kendi evimde kendi kütüphanemi oluşturmaya çalışıyorum... kitap sayım artınca olacak inşallah :) iyi pazarlar! (ve herkesten kötü çözünürlük için özür)

    YanıtlaSil
  4. Ablacim satmissin hemen etkinligi ;) gecen yil cok basini agrittik sanirim :)))
    neyse gidip adimi listeye yazayim hemen ;)

    YanıtlaSil