.

.
.

24 Şubat 2017 Cuma

VE ŞALANJDA 7, SEÇME SAÇMALAR

Haftayı devirdik şalanjda, aferin bize, 7. sorumuz aşağıda:

-En saçma zevkin:

Ahaha, ay hiç gülesim yoktu, söyleyim de dalga geçin değil mi? Ama madem bulaştık bu işe itiraf edeceğiz kaçarı yok. Efendim, önce en sevdiğimiz klasik CD alınır (çoğunlukla Mozart 40. Senfoni), sonra artık uzunca bir kalem mi olur, Çin yemek çubuğu mu olur, kısacası şef bageti yerine geçebilecek bir nesne temin edilir. Albüm CD çalara sürülür ve tercihan büyük ekran TV'nin karşısına geçilir. CD "dırı dıdırı dıdı" diye başlamadan önce geri dönülüp konserin başlamasını heyecanla bekleyen hayali seyircilere şık bir selam verilir. İlk notalar dökülmeden baget havaya kalkar ve konser başlar. Oh, nefis. Bitene kadar orkestra yönetilir, yönetirken TV ekranına akseden görüntümüz de keyifle izlenir. CD bitince yine şık bir selam, kolumda hal kaldıysa bis yapabilirim ama genellikle yorucu oluyor, hemen kulise kaçıyorum, hahahaha :)


Sizin için küçük bir bölümünü koydum, haydi bulun baget benzeri bir şey, geçin şefin makamına, inanın pek memnun olacaksınız, stres diye bir şey kalmayacak.

Elim değmişken 8. soruyu da yapayım dedim, hafta sonu çok işim var zira ama verecek cevabım yok. Soru şöyle:

-En büyük çılgınlığın nedir?

Valla düşündüm düşündüm aklıma hiçbir şey gelmedi. Ne kadar sıradan, zavallı bir bir yaşantım varmış. Iyy umutsuz ev kadını :)))))))

1 yorum:

  1. Hiç bile sen hayatımda gördüğüm en enerji dolu insansın .)

    YanıtlaSil