.

.
.

11 Nisan 2013 Perşembe

MÜJDELER OLSUN


Efendim, bugün öğle saatlerinde 2 torunumuz dünyaya merhaba dediler. Türkan ve Cüneyt'in yavruları oldukları için isimlerini Yağmur ve Kara Murat koyduk. Daha doğrusu Dede Korkut'u çağırdık, boy boylayıp soy soylayıp o koydu. Bizde herşey usulüne uygun yapılır, dişleri çıksın Pie Kurabiye teyzeleri Petek-artık kurabiye yapmıyor olsa da-diş kurabiyelerini yapıp gönderir herhalde. Nalan'ın Evi teyzemizden de şu adını bilmediğim taşıma çantalarından ve mama önlüğü bekliyoruz. Türkan'a çeyrek altın, yavrulara maşallah takmak isterseniz hayır demeyiz :) Lohusa ziyaretlerini öğleden sonra kabul ediyoruz, bademli-tarçınlı lohusa şerbetimizden ikram edeceğiz ziyaretçilerimize. Zile basmayın lütfen yavrular uyanmasın. Şimdi müsaadenizle ben gidip Türkan'a bir bakayım ağrısı, sızısı var mı? Pek mutluyum pek, darısı başınıza...

15 yorum:

  1. Gözünüz aydın,analı babalı büyüsünler:)))Onlar da belki balkonunuzda yavrularlar:)))Sizin hikayenizi okuyunca"amanın bu kuşlar hep aynı mı?" demiştim.Şu anda bizim balkonda da cebren ve hile ile gelmiş ve yavru bekleyen kumrularımız mevcut,bakalım akıbetimiz ne ola?

    YanıtlaSil
  2. Gözünüz aydın,analı babalı büyüsünler,inşallah torunların çocuklarını da görürsünüz:))Sizin hikayeyi okuyunca "amanın bu kuşların hepsi aynı mı?" diye söylenmiştim çünki bizim balkonda da cebren ve hile ile yuva kurmuş kumrular mevcut.Çamaşırları nasıl koruyacağım diye dört döndürüyorlar beni:))

    YanıtlaSil
  3. Ablacım, gözün aydın. Bebişleriniz hayırlı olsun. Bizim minik çoraplardan göndereyim :) Kocaman öperim.

    YanıtlaSil
  4. dünyaya gözlerini açan yavrulara hoşgeldin der uzun ömürler dileriz.

    YanıtlaSil
  5. Ayyy! çok gariban bunlar, bu kadar küçük hiç görmemiştim:)) çok tatlılar...

    YanıtlaSil
  6. coook tatlılaaar :) gozunuz aydın valla serbetlerini icmek cok isterdim :)

    YanıtlaSil
  7. ay lohusa şerbeti kadeh fırfırları da benden olsun.... bol bol da öpücükler sunarım biraz büyüsünler... hoş gelmişler dünyamıza... size de hoşluk getirsinler hep... :)

    YanıtlaSil
  8. Hiç bu kadar küçük hallerini görmemiştim... hoş gelmişler, uğurlar getirsinler..

    YanıtlaSil
  9. Güle büyütün.Hayırlı,ömürlü olsun,inşaallah:)

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı olsun Nurşen Hanımcım, güle güle büyütün minik kuşlarınızı :)

    YanıtlaSil
  11. Bir kaç sene evvel benim penceremede yumurta bıraktılar bir müddet sonra yumurtaları bırakıp gitmişlerdi çok üzülmüştüm...Sizinkiler çok şirinler...Sevgiyle..

    YanıtlaSil
  12. ablacım gözün aydın güle güle buyut torunlarını =) bilseydim kurabiyeler yapardım doğum için . torunlarınında çocuklarını görürsün inşallah =)=)

    YanıtlaSil
  13. Gozunuz aydin.. Allah anali, babali, dedeli, ebeli buyutsun insallah :) Bir nazar boncugu takmak lazim simdi..

    YanıtlaSil
  14. Ailesi geniş olsun bahtları açık olsun Maşallah onlara

    YanıtlaSil
  15. Sevgili arkadaşlar,
    Yağmur ve Kara Murat hepinize çok teşekkür eder, ellerinizden öperler:) Annelerinin kanatları altında büyümeyi bekliyorlar, gelişme süreçlerinden her daim haberdar edeceğim. Sevgiyle...

    YanıtlaSil