.

.
.

30 Nisan 2013 Salı

GÜNLÜK

Kumrumuz Yağmur arkasında ölü kardeşini ve toz zerresi boyutunda yüzlerce kuş bitini yadigar bırakarak uçup gitti, yolu açık olsun. Benim payıma ise kumru naaşını yok etmek, tüm balkonu ilaçlayıp kırklamak, kuşların ikameti sırasında giydiğim ne kadar giysi varsa hepsini yıkayıp paklamak ve artık bitsel mi sinirsel mi olduğunu anlamadığım nedenlerle bir süre kaşınmak düştü. Şimdi ortalık sütliman; kuş yok, bit yok, gübre yok, kaşıntı yok. Şu andaki sıkıntı 36 dereceyi bulan ve Nisan sonuna yakışmayan sıcaklık. Bir nevi kavruluyoruz, neyse ki evlerin içi henüz ısınmadı. Dışarı çıkmayarak idare ediyoruz. 


Hafta sonu bahçeden, bu defa açmış olarak mevsimin son leylakları geldi, tarafımdan bolca koklanarak eskitildi :) Yanıbaşıma yerleştirip Isabel Allende'nin son kitabını okudum, iki sevdiğim bir arada hesabıyla. 

Bu ara kendimi avareliğe vurdum; Survivor izleyip Candy Crush Saga oynuyorum. Tabletle oynadığım ve facebook bağlantısı kurmadığım için de ikide bir canlarım bitiyor ve mecburi molalar veriyorum. O vıjjk, patır, çatır sesleri, "sugar crush" nidaları pek hoşuma gidiyor, sitiresim yok oluyor :) Canların birikmesini beklerken de muhtelif filmler izliyorum. Son haftada üç film izledim, üçü de güzeldi ama sıralama yap derseniz "Gözetleme Kulesi" en başa yerleşir. Tüm ekip başarılydı ama kısacık rolüyle Laçin Ceylan'ın oyunculuğu en fazla akılda kalandı.


 


Nisan ayının son saatleri de bitmek üzereyken Mayıs güzellikler getirsin dileğiyle huzurdan ayrılıyorum. Sevgiyle kalın...


11 yorum:

  1. O Candy Crush Saga oyununu bende oynuyorum telefonumda bende canlarım bitince aynı face bağlantısı yapmadığım için bekliyorum canlarım toplansın diye şu anda 35.oyundayım..

    YanıtlaSil
  2. bahçelerdeki leylakları görünce aklıma hep siz geliyorsunuz

    YanıtlaSil
  3. sen de mi nurşen abla (candy crush ve survivor için):):):)bzim bir komşu candy crush oynamak için çocuğunu babasıyla parka gönderiyor, nasıl ama. oynamadım oynamicam :P

    YanıtlaSil
  4. her leklak gördüğümde her mor salkım gördüğümde sen geliyorsun aklıma Nurşen ablacım :) sizden öncede bayılırdım mor delisi biri olarak ama sizden sonra daha anlamlı oldu bu mevsim ve leylak-mor salkım ikilisi :) sevgiler güzel haftalar...

    YanıtlaSil
  5. Candy crusha ben de taktim 65. asamadayim yaklasik 2 aydir gecebilmis degilim. Bu gidisle gecemeyecegim de sanirim..
    En guzel avarelik oh keyfiniz bol olsun.

    YanıtlaSil
  6. Dilara ben 76'dayım, kafamı karıştıran bir level. aşağıya inmesi gereken fındıklar var, indiriyorum indiriyorum puan yazmıyor, çözemedim. Hayırlısı bakalım elbet hakkından geleceğim :)
    Teşekkar ediyorum ve sana da kolaylıklar diliyorum...

    YanıtlaSil
  7. Burcu.
    Canım benim, ne güzel leylakların beni hatırlatması.
    Ben de sana güzel bir hafta diliyor sevgiler yolluyorum...

    YanıtlaSil
  8. Coraline,
    Ben de Brutüs ben de :) Bayılırım bilgisayar oyunlarına ben, facede oynamam ama bilgisayara indirir ya da tablette oynarım. Entellektüel bir oyun manyağıyım :) Survivor'a gelince, ben TV izlemem dinlerim, onu da dinliyorum işte, eğlenceli oluyor :)
    Ben de şaşıracağın çok şey var daha, sen yazın bir ankara yap da Şuşu, sen, ben biraz kıkırdayalım :)

    YanıtlaSil
  9. Parıldayan Çiçek,
    Sağolun, böyle denilince çok mutlu oluyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Mavi Balon,
    Ben 76'ya ulaştım, pek eğlenceliymiş yav, daha önce niye keşfetmemişim :)

    YanıtlaSil
  11. Kumrunun akıbeti beni üzdü ama yapacak bir şey yok::(
    Allende ile yıldızım barışmadığından kitapla ilgili yorum yok:))
    Filmlerden Gözetleme kulesi mutlaka izlemek istediklerimden artık ilk fırsatta, malum yoğunluktan sosyal faaliyetlere ara verdim Leylağım...
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil