.

.
.

6 Aralık 2012 Perşembe

"SİZİN KİTAPLIĞINIZ NASIL?" 11

Bugünün ilk kitaplığı "Paralama Defteri"nden geliyor. Kocaman ve bembeyaz bir kitaplık. Boş gibi durduğuna bakmayın, kitaplık fazla büyük de ondan. Eminim çok yakında tüm raflar tıklım tıklım dolacak ve bir raf kesinlikle İnci Aral'a ait olacaktır :)


Günü ikinci kitaplığı ise "Moonlightcat"a ait. Sade, şirin bir kitaplık. Hemen yanıbaşında da ismine uygun bir bekçi kedisi var, izinsiz kitap alanlara bir tırmık :)


Bu seriye gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyorum. Sırada bekleyen pekçok kitaplık var. Kitaplara ve kitaplıklara duyulan sevgiden mutlu oluyorum.  Blogun sayfa düzeni nedeniyle sadece boylamasına çekilmiş fotoğrafları büyük yükleyebiliyorum, yatay fotoğraflar orta boy yerleşmek zorunda kalıyor. Onları lütfen tıklayarak büyütün.

Ve bir kez daha hatırlatayım, yeni yıl kartı etkinliğine katılmak istiyorsanız "Biraz Şöyle Biraz Böyle" bloguna yorum bırakıyorsunuz. Sevgiyle kalın...

4 yorum:

  1. Uzun zamandır hayalimde beyaz bir kitaplık var benim de... Bakalım nasip olursa en kocamanından bir kitaplık ve kitap odası istiyorum:)))
    Kitaplığıma da yer verdiğiniz için teşekkür ederim.
    Sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
  2. aaaaa benim kitaplığımmm :):):) o fotoyu çekeli bir rafım daha doldui ve zaten inci aral ın bir rafı vaaaar :):) çok tşkler leylak dalı ablacım, sayende takipcim arttı, ehehehehe

    YanıtlaSil
  3. gerçekten harika ikisi de! ilkine özellikle bayıldım... sanırım birçok kişinin hayal ettiği bir kitaplık olsa gerek...

    YanıtlaSil
  4. Bu kadar düzenlileri görünce işi gücü bırakıp eve gidip kitaplığımı düzeltip, çekesim var.
    Özendim, hemen yapayım istiyorum ama düzenlemek için en az üç gün çalışmam gerekli benim.Geceleri mi çalışsam ne yapsam.

    YanıtlaSil