.

.
.

4 Aralık 2011 Pazar

YENİ YIL KARTI ETKİNLİĞİ



Arkadaşlar, yeni yıl kartı etkinliği ile ilgili olarak anlaşılmayan bazı hususlar olduğunu düşünüyorum. Geçen yıldan katılan arkadaşlar bilirler, yeni katılanların tereddütleri olabilir, o nedenle biraz daha detaylı bilgi vermek istedim.

-Bu etkinlik karşılıklı bir etkinliktir. Yani karşılıklı bir kart gönderme durumu söz konusu. Kartları hazırlayan ve gönderen kişi ben olmayacağım. Sizler ister hazır alırsınız, ister kendiniz yaparsınız kartlarınızı hazırlayıp arzu ettiğiniz kişilere ya da isterseniz herkese postalayacaksınız. Benim düzenleyici olarak üstlendiğim görev kimlerin katılacağını belirlemek, adresleri toparlamak ve bir liste halinde katılmak isteyen arkadaşlara maille iletmektir. Adresleri yolladığım andan itibaren benim görevim biter. Tabii ki ben de kendi seçtiğim kişilere kendi kartlarımı yollayacağım. 

-Eğer sadece kart almak arzusuyla katılıyorsanız bu mümkün değil, mutlaka sizler de kart göndermelisiniz. 

-Bir kez daha belirtmek istiyorum, katılmak isteyen ve adres bildiren herkesin adreslerini bir liste haline getireceğim ve bu listeyi etkinliğe katılan herkese yollayacağım. Adresinizin gitmesi konusunda itirazınız ya da rahatsızlığınız olacaksa o zaman etkinlik dışı bırakmak durumunda kalacağım üzülerek, zira seçme durumu beni çok zorluyor.

-Bir kez daha belirteyim listedeki herkese kart yollamak zorunluluğu yok, arzu ettiğiniz kişileri seçebilirsiniz. Ya da tüm listeye yollayabilirsiniz, bu size kalmış.

-Ve tekrar rica ediyorum, kartları postalamakta geç kalmayın. Zira geçen yıl yoğunluk nedeniyle pekçok kart postada kayboldu. 

-5 Aralığın katılım için son gün olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Katılan kişileri bir liste halinde yayınlayacağım.

Herkesin keyif alacağı bir etkinlik olmasını diliyor, sevgiler yolluyorum...

30 yorum:

  1. ;-) teşekkürler açıklama için.
    sevgilerimi al,

    YanıtlaSil
  2. Bu yaptığın son açıklama olsun bence, zira her şey çok açık,görevi de devret yani ANLAYANLAR ANLAMAYANLARA ANLATSINLAR :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Leylak Dalı,ben hala geçen yıl sizlerden gelen o güzel kartlara bakıyorum,hepsini özenle saklıyorum.Sizde benim adresim var.Yine de tekrar mail ile gönderirim adresimi.Ben bu yıl da bu güzel etkinliğe katılmaktan çok mutlu olacağım.Teşekkürler,sevgiler.İyi ki varsınız değerli blog arkadaşlarım..

    YanıtlaSil
  4. ben yolladım adresimi çoktan :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Bu sene ben de katılmak istiyoruuummm...Hemen adresimi yollayacağım. Şimdiden heyecanlandım.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler Sevgili Leylak.Geçen yıl haberi geç öğrendiğimden katılamamıştım.Bu yıl çok isterim.Selam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Bol kartlar!
    Son bir kaç yıldır o kadar çok kart gönderip aldım ki, insanın posta kutusunda hiç ummadığı bir yerden gelen bir kart bulması çok keyiflidir...

    YanıtlaSil
  8. Yaşasınnn yaşasınnnn bunu bekliyordumm :D

    YanıtlaSil
  9. Postacı kızın çizeri geldi canimmm:) bende varım bendeeee:)

    YanıtlaSil
  10. Şuşu,
    adres piliiiiz. Kapı numeron değişti haliyle:)

    YanıtlaSil
  11. Eminim ki çok keyifli olacak vesile oldunuz teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  12. harika bir etkinlik bu , ne güzel düsünmüssünüz..insanin posta kutusunda ödeme kagitlari, ilgisiz reklamlar disinda, düsünüldügünü hissederek aldigi bir kart ne kadar mutluluk ve umut vericidir. keyifle katilmak isterim

    YanıtlaSil
  13. Çok bekledim bu etkinliği leylakcım..ama bu sene katılamıyorum.:(((((

    YanıtlaSil
  14. Katılıyorum katılıyorum ve tabii ki de bu senede katılıyorum. =)

    YanıtlaSil
  15. harikasınız sevgili öğretmenim. bu ne güzel bir düşünce böyle. bu yıl için değil ama ömür yeterse önümüzdeki yıl ya da belki bayramda ben de dahil olmak isterim bu güzel etkinliğe. herkese sevgiler.

    ayrıca da TIK yaptım müziği dinlemekteyim şimdi. :)

    YanıtlaSil
  16. Ben de katılmak istiyorum ben deeeee!

    YanıtlaSil
  17. Ben de katılıyorum ben de ....
    <:))

    YanıtlaSil
  18. Leylak'cım beni unutmaaaaa!!!! Adresimi bir daha yollayayım mı?

    YanıtlaSil
  19. Gamlı Baykuşcum,
    Adresi bir kez daha yollarsan sevinirim, ankara'daki notlarımın içinde kalmış senin adres. öpiyrüm çok...

    YanıtlaSil
  20. oh kaçırmadım:) hemen yolluyorum adresimi:))

    YanıtlaSil
  21. Katilmak icin cok mu gec kaldim?

    YanıtlaSil
  22. Kune hemen yolla adresini, daha listeyi yollamadım kimseye...

    YanıtlaSil
  23. yaa kaçırmışım :(( gelecek seneye inşallah, sevgiler..

    mylonelyrainbow.blogspot.com

    YanıtlaSil
  24. Hay Allah, ben de bu güzel etkinlikten şimdi haberdar oldum. Yazıları biriktirip biriktirip okursam böyle olur işte! Ben de kedi ciğere bakar gibi sizinkilere bakar, yalanırım bu sene artık:)

    YanıtlaSil
  25. Dün bu kaçırmışlık duygusuyla eve giderken aklıma geldi. Madem bu sene dişçiden, bankadan, emlakçıdan gelen mesaj ve kartların ötesine geçemeyeceğim bari ben göndereyim, yüzleri güldüreyim dedim. Ben bir anaokulu işletiyorum. Hemen bugün çocuklara aileleri için birer yeni yıl kartı yaptırıyoruz ve postalıyoruz. Eminim anne-babalar posta kutularında çocuklarından gelen kartları görünce çoook sevinecekler... Geçmiş senelerde bir bayramda yapmıştık, bunu yeni yılda yapabileceğimizi hatırlattığınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  26. Bizim yuvaya da yansıması olur mu? Bence süper bir fikir. Çocuklar posta kutusundan kendi yaptıkları kart çıkınca bizim sevincimizi görüp kat be kat mutlu olacaklar.

    YanıtlaSil
  27. Müdürünüzün eşi vefat etti 2 gün önce. Kurucunuz da bu işlere girmez:P Pazartesi Gülay Hanım dönerse ben söylerim. Sen sürprizlere hazırlıklı ol!

    YanıtlaSil
  28. kakarakikiri,
    Bir dahaki yıla listebaşısınız o zaman. ayrıca bir fikir verebildiysem çok mutlu olurum. Eh Selgin de bir sürprizi hakeder değil mi:))

    YanıtlaSil