.

.
.

5 Aralık 2011 Pazartesi

GÜNLÜK RAPOR VE YENİ YIL KARTI ETKİNLİĞİ LİSTESİ


Bugün güne çok eğlenceli başladım, aslında önce ufak bir şok yaşadım ama sonrasında şok geçiren karşı taraf oldu, ben çok güldüm. Sabah çalan ve ekranında tanıdık bir isim görünen telefondaki kadın "Leylak Hanım siz misiniz?" dedikten sonra aslında benimle bu konuşmayı yapmanın çok zor olduğunu söyleyerek  oğluyla olan beraberliğimizi bitirmemizi istedi. Ailecek bu ilişkiyi istemiyorlarmış. Ben boş gözlerle duvara bakarak elimde telefon kalakaldım. Beraberliğimizin bitirilmesi istenilen kişiyi de biliyordum üstelik, oğlum yaşında. Dumur durumum bir süre devam ettikten sonra ayıldım. Telefonun öbür ucundaki kadına kendimi tanıtıp sözü edilen Leylak Hanımın telefonda kayıtlı başka bir Leylak Hanım olduğunu söyledim ve o özür dileyedursun feci bir karıştırma yaparak beni rahatsız etmesinin yanısıra aile sırlarının ve ufak bir hile durumunun da açığa çıkmasının  utancıyla başbaşa bırakıp telefonu kapattım. Sonra da karnıma ağrılar girene kadar güldüm. Ardından da "Entelköy Efeköy'e Karşı" filmine gidip biraz daha güldüm. Çok eğlenceli, neşeli, bunun yanısıra birtakım çevresel sorunları ince bir mizahla ele alan çok güzel bir filmdi, kesinlikle izlemenizi öneririm. 

Efendim gelelim ikinci konuya. Yeni Yıl Kartı etkinliğine katılımı sonlandırmış bulunuyorum. İştirak edenlerin listesini aşağıya blog isimleri ve linkleriyle birlikte yazıyorum. İsimler ve adres listesini de maillerinize yollayacağım. İster listenin tamamına, ister seçtiğiniz kişilere kartlarınızı yollarsınız, ne kadar erken postaya verirseniz o kadar iyi olur. Tüm katılanlara teşekkürlerimle...

27- Defter
29- Noni
41- Ve 4 blogu olmayan arkadaş

21 yorum:

  1. Hımm, böyle olur işte!
    Sen git gezmelere, kaçır Leylak Dalı'nın kart etkinliğini... :(
    Ne yapalım?
    Seneye yakalarım artık.

    YanıtlaSil
  2. Ekmekçim,
    Daha adres listesini yollamadım kimseye istersen eklerim seni, adresini yolla.

    YanıtlaSil
  3. Oluuur... Okulu mu yazayım adres?

    YanıtlaSil
  4. Ay çok güldüm Leylak Ablam, düşündükçe gülüyorum, çok da güzel yazmışsın. Kendimi koyuyorum senin yerine: elimde telefon duvara boş gözlerle bakarken... İyi ki kadının suratına patlatmamışsın kahkahayı... Ay çok eğlendim gerçekten, sağol, varol...
    Sevi

    YanıtlaSil
  5. yaşasın kartpostal dostları :)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Leylak Dalı,liste için çok teşekkürler.Ellerinize sağlık..Sayenizde tanıştığım blog dostlarıma şimdi eminim ki yenileri eklenecek..Hep birlikte yeni yılı sağlıkla ve mutlulukla karşılamak dileğiyle..

    YanıtlaSil
  7. Selma,
    Rica ederim umarım keyifli bir etkinlik olur. Adres listesini yolladım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Sevi,
    Valla ben de önce şok geçirdim ama sonra çok eğlendim. asıl karşı taraf ne hale geldi meraktayım, yüzünü görmek isterdim:)))

    YanıtlaSil
  9. Adımı görünce heyecanlandım uzun süredir ne kart attım ne de aldım bayağı heyecanlı olacak yeni arkadaşlar güzel .ENTEL KÖY Filmine gittik cumartesi Zeynepten ayrıldıktan sonra ben bayağı beğendim ve güldüm.

    YanıtlaSil
  10. Mevdoş, umarım çok keyifli olur. Geçen yıl posta kutularımız dolup taşmıştı.
    Filmde ben de çok eğlendim, güzeldi evet. Size ve Noni'ye çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Bu sene katılamadım Leylak'cığım. İnşallah seneye. Elimde işim çok. Bit pazarcılığına da başladım ya. Zaman ayırıp güzel şeyler yapamazsam diye çekindim. Sizler yayınladıkça zevkle seyretmek kaldı bana:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. listedeki herkese kart göndereceğim. tşkler...

    YanıtlaSil
  13. Nedukcum,
    Canın sağolsun, kalbimiz seninle. O güzel kartını bu yıl da başköşeye koyacağım ve seni anacağım. Sevgiler benden...

    YanıtlaSil
  14. Müjgan,
    Ben teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  15. Yuppiiiii listeler tamam hadi bakalım şimdi sırada kartlarımızı alıp bir an önce postalamak var ;)

    Bu güzel etkinlik için teşekkürler Leylak Dalı :)

    Sevgiler herkese...

    YanıtlaSil
  16. Böyle şeyler katılanların ilgisiyle güzelleşir. asıl ben teşekkür ederim sevgili Noni, sana ve diğer tüm katılımcılara. Kolay gele:))

    YanıtlaSil
  17. Ben listede yokmuyum yoksa gözüm kör olduda göremiyormuyum ? :( Katılacağımı söylemiştim ama sanırım eskik yaptığım bi'şey var. :(

    YanıtlaSil
  18. Edacım,
    Sana dün mail attım adresini yolla diye çünkü geçen yılın adresleri ankarada kalmış, adres bilgin gelmeyince vazgeçtiğini düşündüm. Hemen adresini yazarsan ilave eder yollarım. Bekliyorum...

    YanıtlaSil
  19. Of mesaj gelmemiş. :( Hemen hemen atıyorum.

    YanıtlaSil