.

.
.

25 Ağustos 2013 Pazar

PAZAR TEMBELLİĞİ


Uzun zamandır siz değerli takipçilerime kombin yapmadığımı farkettim bu sabah. Kendi kendimi şiddetle kınadıktan sonra hazırlıklara giriştim ve işte karşınızda:

-Kitap: Çıplak ve Yalnız/Hamdi Koç
-Kupa: Paşabahçe
-Kuşlar: Paşabahçe
-Örtü: Annemin el emeği, kimbilir kaç yıllık örtüsü

Oh! huzura erdim, kombin yapmak ne rahatlatıcı bir eylemmiş meğerse, bütün sıkıntılarım kuşların kanadına takılıp uçtu gitti :)

Bugün mümkünse yukarıdaki kombin modunda takılmak istiyorum: Kitap-kahve-ayak uzatmaca. Dün neredeyse bütün günü zorunlu bazı alışverişler nedeniyle AVM'lerde geçirince bugün ev ve kanepe gözüme Cennet gibi görünmekte. Kitaba gelince; Hamdi Koç şimdiye kadar çıkan tüm kitaplarını zevkle okuduğum bir yazar. Yeni bir kitap yazmasını da dört gözle bekliyordum. Anında aldım "Çıplak ve Yalnız"ı, 400. sayfaya-bu arada kitabın 600 sayfalık bir tuğla olduğunu belirteyim-kadar da harika gitti. Sonrasında nedense biraz kafam karıştı. Bazı kopukluklar ve gereksiz uzatmalar hasıl oldu, akış yavaşladı sanki. Umudum bugün bitirmeyi planladığım son 100 sayfada başlardaki tempoyu yakalayabilmek ve kitabın arka kapağını keyifle kapatabilmek. Pazar günü halletmeyi istediğim bir diğer konuysa-güleni silerim bak-Candy Crush Saga'da bir türlü atlayamadığım görevi tamamlamak. Zavallı oyun ben gereken puanı toplayım diye sürekli iskonto yapıyor ama takıldım kaldım 201'e geçebilmek için bir haftadır. Gördüğünüz gibi çok önemli işlerle meşgulum değerli takipçilerim, o yüzden şimdilik hoşçakalın, Pazar gününüz neşeyle geçsin...

6 yorum:

  1. Çok hoş bir kombin olmuş, inanılmaz keyifli görünüyor

    YanıtlaSil
  2. Kombin özellikle kuşlar çok hoş. Pazarın ve yeni haftan ve sonrası çook güzel geçsin.

    YanıtlaSil
  3. Keyifli okumalarınız daim olsun.
    Paylaşımlarınızı büyük bir keyifle takip ettiğimi bilmenizi isterim, her zaman yorum yazamasam da...
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Kombine bayıldım. Ve "Peri Gazozu"nu benimle tanıştırdığın için binlerce teşekkür daha ana. İçimden hiç ayrılmayacak duyguları verdi bana... Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. leylağım ayşe armanın cumartesi yazarla hamdi koçla röportajı vardı okudun mu? bu konuda sana bir mail atacağım
    öptüm seni

    YanıtlaSil
  6. Yahu ben de önceki gece neymiş diye oynamaya başladım. 13. aşamayı geçemiyorum. Puanı alıyorum ama tüm jöleyi bitiremiyorum:( Takıldım kaldım:)))

    YanıtlaSil