.

.
.

6 Mayıs 2012 Pazar

YÜRÜDÜK


Uzuuun, upuzun bir yürüyüş yaptık bugün, hava sıcak ve nem oranı çok yüksekti. Yürürken pek farkına varmadım ama eve gelince pestil gibi serildim. 

Bugün hep falezlerin üstünden seyrettiğimiz denizi daha yakından görelim diye varyantı inip sahile, Beachpark'a gittik. Dalgalıydı ama büyük bir kısmı turist nüfusu olmak üzere epeyce denize giren vardı. Ayrıca hemen girişte sanırım uluslararası düzeyde bir okçuluk şampiyonası vardı, tribün ve saha hazırlanmış yarışma devam ediyordu, oldukça kalabalıktı.


Atlı polisler de devriye gezmekteydiler. Atların güzelliğine hayran oldum, bir hayvan bu kadar mı estetik olur.


Varyanttan iniş ve sahildeki uzun yürüyüşün ardından soluklanmak için dalları çadır misali gölge vermiş, kıpır kıpır yapraklı bir çınarın altındaki masaya yerleştik. Çaylar evdeki tadı taşımasa da Sait Faik'in öykülerine eşlik etti herşeye rağmen.


Yeterince dinlendiğimize karar verince yürüyüşe devam ettik. Bahar coşmuş Antalya'da, lakin sıcaklar da geldim geliyorum diyor, ay sonuna kadar idare ederiz ama sonrası zor. o zaman ver elini Ankara.


Güllerin rengine bayıldım.


Bu güzel sarı çiçeklere selam çakarak yürüyüş yönünü falezlerin üstüne çevirdik, Yaklaşık 100 basamaklı bir merdiveni tırmanıp diğer parka çıktık, uzun bir tur da burada atıp ikinci molayı verdik. Park gelin kaynıyordu. Tam 6 tane saydım; neredeyse hepsi çok gençti, damatlar da. Hevesli hevesli poz veriyorlardı. Ne diyeyim Allah tamamına erdirsin, mutlu etsin. Onlar ersin muradına, biz çıkalım kerevetine.

5 yorum:

  1. Fotoğraflara bayıldım Leylakcım, atların estetikliğine herzaman hayranımdır ve en çok sevdiğimdir.
    100 basamak merdiveni çıkmak?
    imrendim hani!
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bu ne kadar güzel bir yürüyüş yolu
    genç çiftlere mutluluklar denir değil mİ:))
    güzel bir hafta diliyorum sana

    YanıtlaSil
  3. Bu aylarda doğa büyülüyor beni, Biriken onca fotoğrafım var oturup hangisini koyacağımı şaşırdım.
    Güzel bir pazartesi arkasından mis gibi bir hafta dilerim leylakım dalım.

    YanıtlaSil
  4. çaylı kitaplı fotoğrafa çok imrendim:)

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzell..
    Bloguna da bayıldım çok güzel.
    Sevgiler

    YanıtlaSil