.

.
.

26 Eylül 2010 Pazar

BU İNCECİK BİR VEDA HAVASIDIR...

Yol göründü. Tüm bu güzellikleri ardımda bırakıp bozkıra doğru gidiyorum Haksızlık etmeyim, güzeldir Ankara'nın sonbaharı, binbir renge bürünür. Lakin bu işin bir de kışı var, o biraz zor işte. Ne yapalım sağlığımız yerinde olsun da buluruz gönlümüzü avutacak birşeyler.

Dün fotoğrafları sildim ya yanlışlıkla tekrar çekmesem çatlardım, hem Ankara'da neye bakıp özlem gidereceğim? Dünkü ışığı tutturamasam da vedalaşmış oldum giderayak Antalya ve park ile.



Antalya'ya sonbaharın yaklaştığını ilk Kır Kahvesi'nde hissederim ben. Çınarların yaprakları sararıp dökülür ve şehirde sıcak bunaltsa da burası hep eser. Bir bardak çayın başında, rüzgarın ferahlattığı ortamda, denize karşı hem arkadaşlarla hem Antalya ile vedalaştık.



"Akşam yine akşam, yine akşam
Göllerde bu dem bir kamış olsam"
dizeleri dilimde son hazırlıkları tamamlamak için ayrıldık parktan.

Geride ayak izimi bırakmayı unutmadım tabii ki...

9 yorum:

  1. Antalya fotoğrafların çok güzel,sevdiğin belli oluyor,yüreğini koymuşsun...

    YanıtlaSil
  2. Annecik çok teşekkürler. Size beğendirebildiysem ne mutlu bana:))
    Bu arada benim fotoğraf makinemin adı da Bihter ama Aşk-ı Memnu'dan çok önce almıştı bu ismi:))

    YanıtlaSil
  3. Bu sanırım 3.iyi yolculuklar yazım :)

    YanıtlaSil
  4. Her ayrılık bir başlangıçtır aslında, yeni başlangıçlarda yeni paylaşımlara.Hep olmak istediğiniz yerde olmanız dileğiklerimle sevgiler gönderiyorum.DS

    YanıtlaSil
  5. iyi yolculuklar.bence de ankara'nın sonbaharı güzel olur.çınar yaprakları yerleri sarı bir halı gibi örter.üzerinde yürürken çıtır çıtır kulağa gelen sesleri ve burnu dolduran kokusu çok güzeldir.yıllar önce bir ekim günü ankara'daydım.hatırladığım tek şey bu sesler ve koku.

    YanıtlaSil
  6. Canım arkadaşım;herşeyin bir bitişi olduğunu görünce, inan kalbim pır pır ediyor. İşallah mutlu olduğumuz her yer ve anı uzun soluklu olur.Sevgilerrrrr...

    YanıtlaSil
  7. Gittiği her yeri güzel ve yaşanılır kılabilen insanlar vardır. Çünkü gözleri ve yürekleri güzel bakar. Ankara sevinmeli bence sayenizde çok güzelleşecek bu yıl:)

    YanıtlaSil
  8. lezzetli somunlar, serap26 Eylül 2010 17:28

    Aha..İşte benim dün size dediğim 'pampas çalısı' tam şu piramidin önünde duran tepesi pembe püsküllü şey idi..Demek ki biliyormuşsunuz ama sizin bildiğiniz adı da böyle mi? Sevgiler, iyi Ankara'lar..

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederiz efendim, kulak çınlatılarak içilen kahvemiz için, beklemekteyiz bozkırda sizi, ama bozkırda çok sıcak bugünlerde:))

    YanıtlaSil