.

.
.

29 Kasım 2009 Pazar

GEÇEN YIL BUGÜN


Üçüncü gün de aynı sıkıcılık ve temposuzlukla geçti, Farmville, Pet Society, Ayşe Şasa'nın anıları üçgeninde. Ben yorgun, keyifsiz, öksürüklü mızıklandım durdum günboyu. Sonra aklıma takıldı acaba geçen yıl bu vakitler de yine böyle durağan ve sıkıntılı mıydı diye. Açtım fotoğraf klasörünü, kurcaladım dosyaları ve buldum, hem de günü gününe. Meğer geçen sene tam da bugün bizim evde çiğköfte partisi varmış arkadaşlarla, elbette yanında tüketilmesi gereken içeceklerle birlikte. Yalnız zaman ne çabuk geçiyor ona akıl erdiremedim, mutfakta yaptığım hazırlık, eşim çiğköfteyi yoğururken ona verdiğim lojistik hizmet, masayı düzenleyişim, kahkahalı sohbetler daha dün gibi. Acaba dünyanın dönüşü mü hızlandı, bir yılın bu kadar çabuk geçmemesi gerekirdi. Neyse ne kadar kafa yorsak da bu sırrı çözemeyeceğiz, en iyisi ben sizi geçen yılın görüntüsüyle başbaşa bırakayım. Bir gün buyrun bekleriz, size de yaparız...

8 yorum:

  1. valla ben kesin buyueueum bir gn bu çiğ köfte yüzünden:)))Sen dinlen anacım, gereken tempoyu ben yaparım. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Lalem, sen gel yeter ki çiğköfte hemen yaparız:))

    YanıtlaSil
  3. Bana bunu nasıl yaparsın Leylak.
    Resmi büyüttüm, elimi uzattım. Heyhat..Çiğ köfte hem de ev yapımı.
    Şaka bir yana, zaman uçuyor gerçekten. Tutabilene aşk olsun. Tabii tutmak isteyene.

    YanıtlaSil
  4. Asucum valla pek de güzel yapar eşim, ah keşke şuradan yapıp uzatmak mümkün olsa. Kimblir hayat bu, belki birgün birlikte yemek de kısmet olur.
    iyi geceler...

    YanıtlaSil
  5. Bende isterim,
    Temiz bir elden güzel bir çiğköfte yemeyeli bir değil seneler oldu belki. İsminin çiğ oluşu ve hatta kendinin çiğ oluşu hep itelemiştir beni ama yine de bulsam herkesten çok yiyecek kadar severim. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Ah Nurcuğum, imkan olsa da hepsini yollasam. Çiğ oluşu beni de iteler senin gibi, hatta çiğköfteli toplantılarda en az yiyen ben olurum ama aslında lezzetli birşey olduğu da inkar edilemez. Böyle yılda 2-3 kez toplanıp yapıyoruz bizde, aslında maksat beraber olmak, çiğköfte bahane.
    İyi geceler...

    YanıtlaSil
  7. Ben de istiyorumm, çok güzel görünüyor gerçekten de...

    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  8. Bana da bana da.Bitirdiniz çiğ köfteyi.

    YanıtlaSil