.

.
.

4 Aralık 2011 Pazar

HAFTASONU RAPORU


Birkaç gündür yeni birşey yazmadım ama boş da durmadım. Haftayı hoş anılarla kapattım. Bugün sonbaharın son günlerinin tadını çıkarmak için uzun bir yürüyüş yaptık, her zamanki gibi mola yerimiz Kır Kahvesi, yorgunluk iksirimiz çay idi. 


Doğa o kadar güzel, renkler o kadar baştan çıkarıcı ki insan her gördüğünü fotoğraflamak istiyor. Ayaklarımızın altında kuru yaprakları çıtırdatarak, tepemizden sürüler halinde uçan göçmen kuşları seyrederek, ceplerimize neşe palamutları doldurarak, ummadığımız ağaçlarda açan doyumsuz güzellikteki çiçeklere şaşırarak uzun uzun yürüdük. Haftayı gözümüzü renge, gönlümüzü sonbahara doyurarak kapattık.


Hafta içi bir de konuğum vardı: Kara Kitap. Bütün bir günü birlikte geçirdik, Antalya güzel havası ve manzarasıyla bize eşlik etti. Yürümekten bacaklarımız ağrıdı ama pes etmedik, kâh deniz kenarında kâh parklarda dolaştık, yedik-içtik, bol bol sohbet ettik, güldük söyledik. Kara Kitap'ın cebine Antalya anıları doldurup evine yolcu ettik. Ne iyi ettin de geldin Kara Kitapcım, her zaman bekleriz, yine gel e mi.


Bu haftanın sanatsal etkinliği ise dün akşam gittiğim "Igudesman&Joo İkilisi"nin "A Little Nightmare Music" isimli showu idi. Son zamanlarda izlediğim en güzel show idi. Klasik müzik, parodi, zeka, yetenek harmanlanmış ve bu çok keyifli gösteri çıkmış ortaya, bayıldım. Daha parodisel bir durum da bizzat önümdeki koltukta yaşandı. Ön koltukta oturan beyefendi başını arkasına yaslayıp derin bir uykuya geçtiği yetmezmiş gibi tempolu bir şekilde horlamaya başlamasın mı? Sonunda yanındaki kadının dürtmesiyle uyandı ve uyanır uyanmaz da şiddetli bir alkışa başladı. Paratoner gibiyim yahu, nerde anormallik varsa çekiyorum:)  Neyse gösteriden küçük bir bölüm izlemek isterseniz resmin üstünü tıklayın lütfen.

Bitirirken bir kez daha hatırlatayım, Yeni Yıl Kartı Etkinliği için yarın son gün, katılmak isteyenler, katılıp da adres yollamayanlar lütfen mail adresime posta adreslerinizi yollayın. Yarın akşam yayınlayacağım listeyle etkinliği kapatacağım. Dahil olan herkese teşekkür ediyorum...

9 yorum:

  1. oh ne güzel bacıkuşumun hem gözü hem gönlü hoş olmuş. O konserde aklım kalmadı desem yalan olur.
    Öpirum seni, CANCAN'IN deyişiyle...

    ,

    YanıtlaSil
  2. İçim açıldı okurken, ne mutlu size.
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. O yaprağı kim çizdi o deftere,çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  4. Natali,
    Ben çizdim. Demek beğendin, sağolasın:)

    YanıtlaSil
  5. Ecehan,
    Teşekkürler, sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Lalem,
    Konser hakkaten kıskanılacak gibiydi. Ben de seni öpürim:))

    YanıtlaSil
  7. Bilge de bayılır neşe palamıutlarına, ne güzel sonbaharı yaşıyorsun oralarda, biz çoktaaaan kışa girdik:))

    YanıtlaSil
  8. ay ne güzel fotograflar :) hem de kıskandım ben kara kitabı off off ben de geleyim mi :) öpüldün ablam sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. çizdiğin yaprağa bayıldım...harika..bu işin üstüne gitmelisin...karakitapcımla ben de zaman geçirme şansını yakaladım..ne tatlıdır o..:)))))

    YanıtlaSil