.

.
.

20 Haziran 2011 Pazartesi

KUĞULU PARK BLOG BULUŞMASI

Cumartesi'den bu yana öyle yoğun bir koşturmaca içindeyim ki Kuğulu Park'taki Bahar Şenliği-Blog Buluşması etkinliğini bile yazamadım. Araya bir Babalar Günü, bir de halledilmesi gereken önemli bir iş sıkıştırınca bugünü bulduk. Babalar Günü'nü eda ettik hayırlısıyla, gerçi biz bir gün öncesi akşam yaptık kutlamayı Gar Lokantası'nı onurlandırarak ama olsun varsın. Bugün de günlerdir halletmeye çalıştığımız bir işi tamamına erdirip cümleten rahatladık. 
Cumartesi günkü etkinlik umduğumuz kadar çok katılımlı olmadı. Yahya Kemal gibi,  "Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik" diyemesek de "Bir avuç blogger Kuğulu Park'ta çocuklar gibi şendik" dememiz gayet mümkün. Acemi Aşçı sayesinde haberdar olduğumuz etkinliğe katılan bloggerler şunlardı: Acemi Aşçı, Şuşu'nun Öyküsü, Bilge ve Annesi, Bulut Gölgesi, Mine'nin Notları, Otuziki Diş, Journey to Blue ve isimlerini alamadığım iki katılımcı idi. Bir ara İstanbul'dan gelen Hüznün Tadı da uğrayıp bizi ziyaret etti. Standımızda Acemi Aşcı'nın tarçınlı muffinleri, ıslak keki, nar ekşili kısırı, Mine'nin harika pastaları ve benim apar topar hazırladığım lavanta keseleri vardı. Kavaklıderem Derneği yararına satış yaptık, esasında satıştan çok sohbet yaptık. Bir ara seğmenler gösteri yaptı ama pek izleyebildiğimiz söylenemez. Ben ayrıldığımda ise canlı müzik başlamak üzereydi. Güzel bir gündü, çok hoş genç bloggerlerle tanıştım, eğlenceli zamanlar geçirdik. Dilerim seneye daha geniş katılımlı daha canlı bir buluşma olur. Şimdi fotoğrafları görelim:

Burası bizim standın bulunduğu bölüm

Şahsımın yapmaktan bıkmadığı lavanta keseleri

Mine'nin muhteşem krep ve börekleri

 Ve enfes havuçlu kekleri (keşke hepsinden yiyebilseydim)

 Otuzikidiş'in standı

 Ördekler ziyaretimize gelmek üzere yola çıkmışlar

10 yorum:

  1. Çok isterdim yanınızda olmayı birdahakine inşallah.. birde lavanta keselerine bayıldımm!

    YanıtlaSil
  2. katılmak için çok çabalamıştım ama hiç hesapta olmayan bi iş yüzünden hevesim kursağımda kaldı.

    YanıtlaSil
  3. Darısı diğer şehirlerin başına :)

    YanıtlaSil
  4. Vladimir'in duasına amin diyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  5. Harikasınız ama böyle buluşmalar falan , nisbet yapılıyor bize...kıskanıyorum ama:)))

    YanıtlaSil
  6. lavanta keselerine bayıldım bir de üzerlerinde harika kartlar vardı, bunlar aceleylemi yapılmış yani:) ben ziyaretçi olsam eşe dosta alır hediye ederdim bir de havuçlu kek alırdım bir de börekle çok güzel gözüküyor, kimbilir sohbetiniz ne güzeldi:)

    YanıtlaSil
  7. Önceden demiştim demi çatlarız biz İstanbullular diye :)

    YanıtlaSil
  8. Galiba ben de kıskandım,Biz de mi yapsak İstanbul da...Toparlanabilir miyiz acaba?Hiç değilse Kadıköylüler olarak deneyebiliriz...arşıda oturanlarda uygun bir yer seçebilirler,Cihangir gibi mesela!Ne dersiniz İstanbullular,bir ses verin...

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş. İnşallah ben de bulunduğum yerde katılabilirim.
    nihal-birtutamtuz.blogspot.com

    YanıtlaSil