.

.
.

8 Haziran 2011 Çarşamba

BAHAR ŞENLİĞİ-BLOGGER BULUŞMASI

Sevgili Ankaralı bloggerler (ve o tarihte Ankara'da olabilecek bloggerler) bu duyurum sizler için. Acemi Aşçı blogunun sahibi sevgili İpek'ten geldi haber. Onun aracılığıyla ben de sizlere iletiyorum. Çizimi Pino'dan izinsiz aldım, sanırım mazur görür. Hepinizi Kavaklıderem Derneğinin Kuğulu Park'ta düzenlediği bahar şenliğine katılmaya çağırıyorum. Ayrıntılı bilgi aşağıda, İpek'ten gelen mesajda:

Kavaklıderem, Ankara'da çağdaş semt yaşamını gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş ve oldukça güzel işlere imza atmış bir sivil toplum kuruluşu.
Semt sakinlerini bir araya getirmek ve kaynaştırmak için her yıl Haziran ayında Kuğulupark'ta çok keyifli bir şenlik düzenler. Canlı müzik, yiyecek içecek satışı, çeşitli organizasyonların yer aldığı bu şenliğe ben de hazırladığım yiyeceklerle katkıda bulunmaya çalışırım.
Dernek bu yıl bir yenilik yaparak, şenliğe Ankara'lı Blog yazarlarını da davet etmek istiyor. Bu katılım için Blog yazarlarına ayrı bir masa hazırlanacak. Bu masalarda yaptığınız yiyecekleri, el işleri, tasarım vb satabilir, ya da tanıtabilirsiniz. Belki de sadece okuyucularınızla buluşup tanışmak,sohbet etmek istersiniz. Bu buluşmanın, Blog yazarlarının birbirleri ile tanışmaları için de çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Masanızın düzenini oluşturmak tamamen yaratıcılığınıza kalmış. İsim kartlarınızı, örtünüzü, sunumlarınızı vb siz hazırlıyorsunuz.
Dernek masalar ya da katılım için bir ücret talep etmiyor. Ancak ben kendi adıma, satılan ürünlerimden gelen kazancın tamamını derneğe bağışlıyorum. Sizler dedilerseniz kazancınızın bir bölümünü, dilerseniz tamamını bağışlayarak organizasyona katkıda bulunabilirsiniz. Bu güzel organizasyonda bulunmak zaten yeterince keyifli:))

Detayları yazıyorum, katılmak isteyen blog yazarları en kısa sürede benimle irtibata geçebilirler...

Kavaklıderem Bahar Şenliği
Tarih: 18 Haziran 2011 Cumartesi
Yer: Kuğulu Park
Saat: 14.00

İletişim için: ipekbicer@gmail.com

Bu güzel şenlikte buluşmak dileğiyle...

12 yorum:

  1. oy oy şimdi benim aklım kaldı bu şenlikte... İki yıl önce böyle bir şey yapmıştık. Nasıl eğlenmiştik , Kazandıklarımızı zaten orada hatcamıştık...
    Bakalım ne maceralar çıkacak bu şenlikten..
    Öpüm gidim

    YanıtlaSil
  2. inanmıyorum buna ama ben 17 hazirandan itibaren İstanbuldayım:(( içeriği dolu bu etkinlikte aklım kalacak:( hepinize şimdiden bol kaynaşmalı, muhabbetli ve kazançlı buluşma diliyorum leylakcım..

    YanıtlaSil
  3. ahhh ahh şimdi ankarada olmak vardı :(

    YanıtlaSil
  4. Seçimin hemen sonrasında umarım dört başı mamur çok keyifli bir toplantı olur Leylak' cım.

    YanıtlaSil
  5. Tamam biz Ankarada olmayanlar çatlarız yine itinayla :D

    YanıtlaSil
  6. Çok bir aklımı çeldi bu buluşma. Sen katılacak mısın?

    YanıtlaSil
  7. Kunecim,
    Ben Salı günü Ankara'ya dönüyorum ve eğer çok önemli bir işim çıkmazsa katılmayı planlıyorum ama ne yazık ki birşey üretecek vaktim yok. Sadece katılımcı olacağım. Maksat diğerleriyle tanışmak, hoşça vakit geçirmek olacak. Kavaklıderem eski ve faal bir dernektir muhtemelen iyi bir organizasyon çıkar, olmazsa da biz bulduğumuzla yetiniriz. Haydi gel ne güzel olur, hem görüşmüş hem keyifli birkaç saat geçirmiş oluruz. Düşün bu konuyu. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Sis,
    Çatlama be kuzum, hadi sen de gel. Gelemeseniz de manevi varlığınızla aramızda hissederiz sizi:))

    YanıtlaSil
  9. Asucum,
    Olacağını düşünüyorum. Bakalım göreceğiz, inşallah keyifli geçer:)

    YanıtlaSil
  10. Elifinelizi,
    Olabilirsin aslında, seyyahlığa alıştın bu ara nasılsa:))

    YanıtlaSil
  11. Meyra,
    Ne aksilik olmuş ya, bir günle kaçıcak. Ben de kılpayı yetişeceğim sanırım.

    YanıtlaSil