.

.
.

1 Nisan 2011 Cuma

DİŞ İŞLERİ 6


Bu sabah fena halde huzursuz ve sıkıntı hissiyle uyandım. Bir an yatakta oturup huzursuzluğumun sebebini, canımı sıkanın ne olduğunu hatırlamaya çalıştım. Derken hafiften bir "triling" sesiyle jeton düştü, gördüğüm rüyaydı beni rahatsız eden. Rüya bu ya, bunca zaman uğraşıp verdiğim kiloları meğerse vermemişim, yani "no kilo no diyet, bir dahaki bahara niyet" hesabı olmuş. Aynalara bakıp bakıp üzülmekteymişim. Zihnimin kıyıcığında bir yerde diyet yaptığımı hatırlar gibiymişim ama görüntüm hiç öyle göstermiyormuş. "Bu neçe iştir Yaleppim" diye düşünüp dururkene uyanıvermişim. İşte tüm sıkıntının sebebi buymuş. Rüya olduğunu anlayınca ben bir sevin, sanırsın Sülüman'dan "Hürrem'i memleketine postaladım" müjdesi almış Mahidevran'ım. O sevinçle kendimi kuaföre attım. Vaktim kısıtlı, diş randevusuna yetişeceğim ama benim kuaför sarışın bir Rus madamının saçına boya sürüp durur. Neyse beni de kabul etti beklemeye aldı. 2 şer dakika arayla inler gibi ses çıkarmak şeklinde bir tike sahip Rus madam sırasını bana verdi acelem olduğunu duyunca, kendisine şükran borçluyum ama o çıkardığı sese 10 dakika daha dayanmak zorunda kalsam saçımda fırçayla kendimi dışarı atacaktım.

Diş meselesine gelince boyu biraz uzatılmış ve fazlalıkları törpülenmiş köprülerim Pazartesi'ye kadar denemem için geçici olarak yerleştirildi. Eskisine göre daha iyi gibi, 3 gün içinde alışabilmeyi umuyorum, sonrası Allah kerim, daha yapılacak bir diş kökü kisti ameliyatım var. Yani benim diş maceramı  daha 32 kısım tekmili birden okumaya devam edeceksiniz.

Diş operasyonu bitince kendimi ödüllendirip süs-püs malzemesi ve bir adet Vedat Sakman, bir adet de Modern Folk Üçlüsü CD'si aldım. Tabii bu ikincisini genç kuşak pek bilmez ama bizler onların müziğiyle büyüdük. Şu anda bir yandan dinleyip bir yandan yazıyorum, gözümün önünden neler geçiyor neler. Aşağıdaki video Üçlü'nün 40.yıl konserinden. Bilmeyenler tanışsın, bilenler özlem gidersin, haydi bakalım...



10 yorum:

  1. Aaaah Doğan Canku ve diğerleri. Ah bu şarkılar...
    Rüyandaki aynada gördüğün bendim zaar. Korkmakta haklısın.
    Hayırlı dişler Leylak' cım :)) Biraz daha içine sindiğine sevindim. Zamanla varlıklarına alışırsın emimim.
    Güzel bir hafta sonu geçirmeni diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Ahahaha:))) Alemsin Asucum...
    Kim korkar Asu'dan yahu:))
    Hakikaten ah bu şarkılar değil mi? Biz mi çok geriden geliyoruz, haklı mıyız bilmiyorum ki...
    Dişler şimdilik çok zorlamıyor, görüntü de iyi, bakalım pazartesiye kadar ne olur.
    Aynı dilekleri ben de sana üflüyorum. Bu arada Pazar günü Hüznün Tadı ile buluşacağız, Salı da Lale geliyor. Çok keyifli değil mi:))

    YanıtlaSil
  3. yok yok beni görmüş bence :D

    bu şarkı da pek gözer.

    YanıtlaSil
  4. Gözel di mi Aslım, klas şarkı Allah için. Bir de şu nedenle severim, kızkardeşim küçükken içinde geçen nuş-i şarab et kısmındaki "nuş-i" kelimesini benim ismime benzetir, şarkıyı benim için yazılmış sanırdı. Eh ben de benimsedim haliyle:)))
    Valla Aslı ne seni, ne Asu'yu gördüm, aynadaki özbeöz kendimdi, ödüm koptu valla, onca kilo geri yapıştı üstüme diye:)))

    YanıtlaSil
  5. ay çok geçmiş olsun yine yeniden :) güzel hafta sonları ablacım :) no kilo no diyet bir daha ki bahara niyet bayıldım buna Ç:))sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Sülüman'dan "Hürrem'i memleketine postaladım" müjdesi almış Mahidevran'ım.

    Iste burdan itibaren gülmekten yazdiklarina konsantre olamadim:))

    YanıtlaSil
  7. E bir de bikini almak lazım artık. Ne de olsa önümüz yaz:))

    YanıtlaSil
  8. Kulaklarimin pasi silindi ne guzel geldi sabah sabah :)
    Ayrica burada tesekkur edeyim Firat aciklamasi icin, kaciriyorum cogu seyi farkinda bile olmuyorum cogunlukla :)

    YanıtlaSil
  9. Ne olacak sizin haliniz,bir de ameliyat mı var...üzüldüm doğrusu , çok geçmiş olsun.
    Modern Folk Üçlüsünü ben de severim,güzeldir:)
    Buralarda yağmurlu bir hafta sonu var,size güneşli bir hafta sonu diliyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Çok korkunç bir kabusmuş. Ürperdim vallahi.

    YanıtlaSil