.

.
.

19 Ocak 2010 Salı

YİNE KAPALIÇARŞI'DAN 2

Yahu ne Kapalıçarşı'ymış kardeşim, bir günde 3. postu yazdırdı bana. Geçenlerde okumuştum bir yerlerde Nejat İşler ile yönetmen arasında sorun var, dizi bitebilir falan diye birşeyler. Diziyi bitirseler bundan iyiydi. Sen Nejat İşler'i, dizideki namıyla Cemal'i tut öldür trafik kazasında. Aman kardeşim ortalık birbirine girdi, ağıt, figan kıyamet. Diyar ağlar, Arda ağlar, ana ağlar, baba ağlar, derken telefonunu biryerlerde unuttuğu için haberi geç alan Mahmut gelir, onun ağlamaması ağlamasından beter yürekleri dağlar. Ardından bir de cenaze töreni, tut kelin perçeminden. TV başında krize girdik. Kardeşim bu kadar iyi rol yapmak zorunda mısınız, neredeyse kalkıp helva kavurup Yasin okuyacaktım. Akşamım ziyan zebil oldu, taziye evine gitmiş gibi ağla babam ağla, kafam gözüm şişti. Yazık bizlere ya, iyi geçinin yönetmenlerinizle, uyumlu davranın, fazla para istemeyin, yönetmenler siz de biraz alttan alıverin oyuncularınıza. Ne bu ya, her anlaşamadığınızı öldürüp izleyicileri bu kadar üzmeye hakkınız var mı? Aaa, gerçek hayatta yeteri kadar stresimiz var zaten bir de TV başında kederlere garkolduk.

Mahmut yani Olgun Şimşek yine yaptı yapacağını bu bölümde de. Ölüm haberini aldıktan sonra onu yalnız bırakmayan, cenazede yanından ayrılmayan Seher'e bir bardak çay getirdi, Seher "İçmesem, gidecektim zaten ben" dediğinde de boynunu büküp "Sana minnetimi ifade etmeye çalışıyorum fakat şu an elimde çaydan başka birşey yok" diyerek vurdu 12 den yine bizleri. Sadece Olgun Şimşek için bile bu dizi izlenir ama ah bir de oyuncuları öldürüp ardından bu kadar gerçeğe yakın üzülüp bizleri perişan etmeseler...

10 yorum:

  1. Aynen Leylak' cım. Helak oldum. Ben öyle dizide mizide kolay kolay etkilenmem ama bu oyuncular bu tırt diziler için gerçekten çok fazla. Dediğin gibi her gelenle ayrı. Can sinirlendi. Beni pek böyle görmez. Şiştin artık yeter diye söylendi durdu. Nejat bey kapris yapıyor neymiş...Sinirler bozuk ondan herhalde.

    YanıtlaSil
  2. Arajmanları okuyamadan bunu okumak zorunda kaldım valla.
    Ekonomik kriz cemali öldürdü, olacak şey değil durup duruken ağla ağla. Çok güzel oynuyorlar ama, sırf oyun gücü için seyredilir bir dizi, çok sürmez bitirirler yani kaldırırlar. Olgun Şimşek ve Erkan Can ya o ufak Zeze ye ne demeli sanki oyuncu doğmuş. Olgun Şimşek'in "üflediler söndüm" türküsününde hayranı oldum hani!
    "Aşkı Memnu" mu ne abus bir dizi rekora koşuyor "Kapalıçarşı" kimseye hitap etmiyor.
    Ne bileyim Leylakcım Canım ailem aile dizisi dedik kaldırdılar. Bizlere dizi mizi yok en iyisi face blog falan idare edelim.
    Neyse ben şimdi arajmanlı yılları okuyayım, iyi geceler...

    YanıtlaSil
  3. Vallahi hocam benim de gözler şişti :) Hem de sizin sözünü ettiğiniz sahnede iyice saldım..Metin yazarını da kutlamak gerek.Ya Olgun Şimşek'in uzun havasına ne demeli :)
    İyi geceler,sevgiler Zehr@

    YanıtlaSil
  4. Aynı durumdayım ben de.Gözüm,burnum şişti,başım ağrıdı,çok ağladım çok.Aslında daha tanıtımlarından anlamıştım Cemal'in öleceğini:(
    Ama öyle seviyorum(dum?)ki ben bu diziyi,öyle sıcak, öyle yalın, öyle gerçekti ki hikayeleri.
    Dizi olduğunu bile bile tutamadım kendimi:(
    Bakalım bundan sonra ne yapacaklar?Nejat olmadan eski tadı alır mıyız? Zor!
    Ps:Yalnız şöyle bir ne yazmışım diye okudum da? Ben olayı bir hayli ciddiye almışım:P
    (Hışşt Banu kendine gel canım dizi bunlar.Olur böyle birisi biter,öbürü başlar:)))))
    Sevgilerimle:))

    YanıtlaSil
  5. Bi yandan ağladım, bi yandan yok canım ölmemiştir,kesin kimlikler falan karışmıştır diye bi umud bekledim ama ııh:(

    Olmadı bu yahu,höff

    Ama oyuncuların hepsi harika..

    YanıtlaSil
  6. final haftam dolusuyla sınavım var ama oturdum diziyi izledim o kadar bağımlısı yaptı yani beni. neyse ilk şok kan davası dendi orda geldi ikinci şok kız kardeşin varda geldi üçüncü şok öldü haberiyle geldi zaten sıkıntım stresim boyumdan büyük başladım ağlamaya. dizi bitene kadar ağladım kendimden geçtim resmen. zaten saat 19da sınavdan çıkmışım eve gelmişim oturayım iki bardak çay içeyim azcık kafamı dağıtayım dedim daha beter oldum moralim yerle yeksan oldu :( ağla ğala gözüm çıkacak sandım. hoş ağlama sebebim tek dizi değildi sınavımda kötü geçtiydi hırsımı aldım resmen kendimden bu sayede annem babam niye ağlıyon diye sorduklarında diziye ağlıyorum gibi bir sebebim oldu. yok sınavım kötü geçti ona ağlıyorum desem babam parçalar beni oturup adam akıllı çalışmadın olacağı buydu diye. ama çalıştım yani bir ay önceden başladım gel görki ömrü boyunca bilgisayarla üniversiteye başladığı zaman tanışan birine programlama dilini öğretsen ne olur :( fortranı kendi bilgisayarımda çalıştıramazken sınavda program mı yazabilirim. uzun lafın kısası moralim yerlerde dizi yıktı beni :(

    YanıtlaSil
  7. Ah Leylak Dalıcım, alem kadın... diziyi izleyemedim akşam , ama seni okurken ters tepti güldüm valla...

    Çok öptüm seni ha unutmadan Olgun Şimşek'den mihriban dinledin mi? hiç...

    YanıtlaSil
  8. ya evet Leylakcığım biz de perü perişan olduk :( insan öyle esas oğlanı patadanak öldürür mü ya :(

    YanıtlaSil
  9. Oyuncuların kaprisleri ya da zaafları yüzünden senaryolar değişiyor; çok kızıyorum.Yaptıkları işlerin bilinçliğine varıp izleyenlere de saygı göstermeleri gerek diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  10. Ben de bu bize mahsus sanmıştım ama yanılmışım Nurşen'cim aynen biz de öyleydik geçen hafta, hepimizn başı sağolsun:))

    YanıtlaSil