.

.
.

8 Kasım 2016 Salı

SERGİLERDEN

Eylül başından beri gazetelerde, dergilerde, TV'lerde, sosyal medyada Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi eski ve yeni öğrencilerinin eserlerinden oluşan "Karşılaşmalar" Sergisi'nden bahsedildiğini görüyor ve okuyordum. Yahu bizim memleketin çocuklarının sergisi niye İstanbul'da Pera Müzesi'nde açılır da Antalya'da açılmaz diye hayıflanıyordum. Vee gönderdiğim beyin sinyalleri ilgili mercilerce duyulup sergi kendi memleketine dönüş yaptı. Ekim sonundan beri ATSOkültür'de izleyicilerin ziyaretine açıldı, ben de bugün varlığımla şenlendirdim sergiyi. Söylendiği kadar da güzelmiş, sefam olsun. Haydi bir kere de birlikte gezelim.


Sergi beş başlıkta toplanmış: "Bedenin Dönüşümü", "Soyutlama", "Kavramsal Yaklaşımlar", "Dijital Evren-Reklam" ve "Belgesel".


Gizem Ünal


Gizem Göktaş


Dilek Dadaylı Paktaş


Handan Akarsu


Selen Tokgöz


Berna Akça


Sabriye Öztütüncü


Gizem Sevinç


Esma Ünal


Gülden Ataman
(Bu çaydanlık deseni çarpı işi gibi işlenmiş seramik çubuklardan oluşuyor)


Elif Güzel Özparlar
(Kilim tekniği ile)

 
Derya Elgün


Gülşen Çaldemir


Asel Erkekli
(Yukarıdaki Bilecik, aşağıdaki Kırıkkale şehir planı, çarpı işiyle yapılmış)


S. Ayça Karaağaç


Sevim Kaynar


Nazım Durak


Gülşah Koç


Ceyhun Yapıcı


Kıymet Oğuz


Semih Oduncu
(Eserin adı "Zırhı Paslanmış Kahraman")


Esra Genç


Özge Elif Kızıl
(Küba)


Engin Akyurt
 

Candaş Borağan


Mustafa Bolat
(Sınır)

Ben en beğendiklerimi, bana en ilginç gelenleri fotoğraflayıp paylaştım ama sergide çok daha fazla eser var. Sergi Şubat'a kadar açık, Antalya'da yaşıyorsanız ATSO Kültür ve Sanat'a gidip görün derim. Giriş ücreti tam 15, öğretmen, öğrenci, emekli 7,5 lira. Pazartesi günleri hariç her gün açık.

2 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel gidip görmek lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Harika çalışmalar bunlar, çok beğendim...iyi ki sergi yaşadığın şehre gelmiş :) paylaşım için teşekkürler Leylak Dalım. sevgiler..

    YanıtlaSil