.

.
.

3 Ocak 2014 Cuma

3 GÜN RAPORU


Yılbaşlarının 10 gün falan sürmesi gerektiğini düşünüyorum. Onca hazırlık yaptık, ağaç süsledik, kurabiye yaptık, hediyeler aldık, kartlar attık, bir sürü yemek pişirdik, ne oldu? Bir gecede bitip gitti, ayıp yahu. Emeklerimize yazık, kısacası birşey anlamadım ben bu işten. Neyse ki bir dahaki yılbaşına az kaldı, 362 gün dediğin nedir ki, su gibi geçip gider :)

Yeni yılın ilk üç günü gayet güzel geçti. Yukarıdaki fotoğraf 1 Ocak tarihli, Antalya Karaalioğlu Parkı'ndan bir bulut şöleni. Yılın son ve ilk günü güneşli bir hava sunan şehrimiz ikinci ve üçüncü gün cozuttu. Bir yağmur bir yağmur.  Biz de kendimizi film izlemeye adadık. Önce evde "The Broken Circle/Kırık Çember"i izleyip dağıldık. Kendimize gelmemiz epey vakit aldı. 2014'ün bu ilk filmi çok etkileyici, çok hüzünlü ama bir o kadar da güzeldi. Akşamına da artan hindilerle "arabaşı çorbası" yapıp içtik :)

3 Ocak geceden hızını arttıran yağmurla devam etti. Bu defa evde oturmadık, kendimizi bir AVM'ye atıp sinemada film izledik, daha iyi bir seçenek olmadığı için "Patron Mutlu Son İstiyor"a girdik zorunlu olarak. Enfes Kapadokya görüntüleri, Ezgi Mola'nın güzel yüzü, sıcak gülümseyişi ve şık giysileri dışında bir numarası yoktu filmin. Tolga Çevik'in "Hello Kitty"li donunun göründüğü sahne dışında gülmedik bile. Ardından karnımızı doyurup kahvemizi içtik, ben Mudo'da iki adet bardak kırdım-öncesinde de evde bir adet bardak, bir adet de fincan kırmıştım, üçledim hatta dörtledim iyi oldu-ödemek istedim ödetmediler, günah benden gitti ne yapayım :)

Eh, üç gün için fena sayılmayacak bir performans sergilemişiz görüldüğü gibi, darısı diğer günlerin başına der huzurdan çekilirim...




4 yorum:

  1. 10 gün süren yılbaşı kesinlikle cok iyi fikir :)

    YanıtlaSil
  2. Bak, sen beni dinle, buraya gel :)
    Burada yılbaşı on günü geçiyor :)))
    Noelden üç gün önce tatil havasına giriliyor ve bu tatil iki Ocak'ta sona eriyor.
    Yılın eeeen sevdiğim zamanı bu dönem :) Bi' kaç gün de yıllık iznimden kullanınca üç haftaya varan tatil yapıyorum; dadından yinmiyor :)
    Sen iyisi mi gel, benim bardakları kır...yazık, iflas edecek tükkanlar senin yüzünden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ellam bi gelem ben be, bardaklarını kıram, tatiline limon sıkam, bi de kocaman sarılam :)

      Sil