.

.
.

29 Kasım 2012 Perşembe

GÜNÜN KONSERİ


Bütün gün miskin miskin evde oturduktan sonra tek etkinlik olarak dün akşam Piyano Festivali kapsamında "Chick Corea Trio"yu izlemeye gittim. 70'ini aşmasına rağmen hala delikanlı gibi olan Chick Corea piyanoda, Christian McBride kontrbasta, Brian Blade ise vurmalı çalgılarda kulağımızın pasını aldılar.. Hele vurmalı çalgılarda Brian Blade şahaneydi. Bir de önümdeki kadın kafasını sürekli kıpırdatmasa, yan taraftaki adam birayla karışık sarmısak kokmasa ve gençler cep telefonlarının ışığını gözümüze soka soka mesaj çekmek yerine konseri takip etseler çok daha iyi olacaktı.

"Sizin Kitaplığınız Nasıl?" etkinliğini atlamış olanlar için bir kez daha bahsedeyim. Kitaplığınızın tamanını ya da en sevdiğiniz bölümünü fotoğraflayıp bana yolluyorsunuz, bir seri olarak yayınlıyorum. Gönderme sırasına göre günaşırı ekleyeceğim fotoğrafları, fotoğrafla birlikte blog linkinizi de verirseniz sevinirim. Haydi kolay gelsin...

3 yorum:

  1. leylak dalıcım kardeşim..
    ben de konserlerdeki densizlerden şikayetçiyim..
    son gittiğimde.. adam sıkı profesyonel makinesini şarkıcıya doğrultunca.. eliyle hayır yaptı hatun..
    aradan on dakika geçtiğinde.. adam balkonda idi.. karanlık bir köşeden milleti ite kaka.. çekti fotoğrafı rahatladı..
    öyle kızıyorum ki..
    başkalarını rahatsız ede ede..
    ekran ışığı gerçekten çok kötü görünüyor..
    çek fotoğrafı yükle twittera facebuka..
    üf ya.. ne zaman başkalarına göstermek için yaşamaktan vazgeçilecek..
    elbet ben de seviyorum fotoğrafı ama.. kimseye zarar etmeden ses çıkarmadan ekran parlatmadan flaş kullanmadan ve eğer biri rahatsızlığını yine de belli ederse.. özür dileyip vaz geçerek..

    bi de..
    şu sarmısak ah şu sarmısak.. =)

    ataletin kardeşin..

    farkındaysan çik'e hiç yorum etmedim pek cazla başım hoş değil zira.. kibelem sevdiğine bağışlasın der.. kaçarım..

    YanıtlaSil
  2. Ataletim,
    Fotoğraf çekmeyi anlarım 1-2 poz flaşsız ama insanlar ayfonla çekip anında oraya buraya mesaj yazarak yolluyorlardı. Ateş böcüsü gibi ışık her taraf fenalık geldi yeminle, yanımdaki oğlanın ensesine şaplağı yapıştıracaktım.
    Paratoner gibiyim ayrıca her etkinlikte yanıma, önüme ya sarımsaklı, ya alkollü, ya bol parfümlü ya da uyuyup horlayan biri oturup beni delirtir.
    Caz benim de çok ilgi alanım değildir ama Çik bir efsane dünya gözüyle göreyim dedim, ayrıca bateristi şahaneydi.
    Öperem çok herbişeyden kardeşim:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ablam,
    bu konser hatırımda senle kalacak:)konser öncesi düşünceler ve sonrası yorumlarla,senle özdeşleşti hafızamda :)nice keyiflere...
    eskiden kitap okudumcular vardı cafelere giderken yanlarına kitabı alır masaya koyar sözüm ona okur rolü yaparlardı,bu arada bu gösteri ve konserleri gezip anında yayınla giderimciler türedi.bir ara okudumculardan biri benimle Marlo Morgan erkekti okudum ben biliyorum diye iddiaya tutuşmuştu:)hiç çıkmaz hatırımdan :)o kadar okudumcu yani :)

    YanıtlaSil