.

.
.

22 Temmuz 2012 Pazar

BAYRAM KARTI ETKİNLİĞİ

Sevgili arkadaşlar, kart etkinliğimize katılma süresi sona ermiştir. Katılmak istediklerini belirten blogger arkadaşların listesi aşağıdadır. Bir kısmının adresleri bana ulaştı, diğerleri de en kısa zamanda (mümkünse yarın akşama kadar) bana iletirlerse listeyi sizlere gönderebilirim. Bir kez daha belirteyim tüm katılanların adresi listedeki herkese gidecek ama kart gönderirken arzu ettiğiniz kişiye gönderebilirsiniz. Kartlarınızı lütfen zarf içinde ve eğer mümkün olursa pullu olarak göndermeniz katılan arkadaşlarımızın bir çoğunun arzusudur. Geciktirmeden postaya verirseniz de aksaklıkların önüne geçebiliriz. Katılımlarınız için teşekkür ediyor, adreslerinizi bekliyorum...

Katılımcı listesi:

5 yorum:

  1. Ablacım bende Ankara da yaşayan biri olarak sana Ankara da kartpostalları nerede bulduğunu sormak istiyorum. Ben bugün kızılay da dolandım , hiç gözüme çarpmadı :)

    YanıtlaSil
  2. Çiğdem,
    Ben şimdiye kadar kartlarımı hep Karanfil sokaktaki Dost Kitabevinin karşı mağazasından (dönercinin yanındaki) alt katından temin ettim. Ama büyük kırtasiyecilerde de bulabilirsin sanırım, D&R'larda da vardır. Mahalle arası küçük kırtasiyecilerde de belki kartpostal tarzı birşeyler bulunur. Keza Ulus'ta da bulunabilir. Kendin bile yapabilirsin öyle bir becerin varsa:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, etkinliği kaçırmışım malesef ama böle bişilerin yapıldıgından haberdar olmak bile hoşuma gitti yazmak istedim.. Herkese şimdiden iyi bayramlar :))

    www.balliboreksutlucorek.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler ablacım , daha dün karanfildeki Dost'tan kitap aldım :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de kartlarımı satın aldım.. Arkalarını yazmaya başladım bile. Adres bilgisi gelir gelmez postaya vermeyi düşünüyorum. Eskiden kartları erkenden postaya verirdik :) Şimdi bayram tebriği trafiği olmuyordur ama neme lazım :))

    YanıtlaSil