.

.
.

31 Temmuz 2012 Salı

TEMMUZ BİTERKEN

Kavuran Temmuz biterken son güne şunları sığdırdım:


-Bütün kartlarımı yazdım, zarfladım, postaya verilecek hale getirdim. Birazdan gidip PTT'ye teslim edeceğim, gerisi onlara kalmış.
-Yeni bir kitaba başladım: "Kadınlar Dekameronu/Julie Voznesenskaya". Selgin'in önerisi, henüz başlardayım, biraz tercüme sorunu var gibi geldi. İlerleyen sayfalarda ne olur okuyup göreceğim. 
-5 kilo patlıcan, 3 kilo biber oyup, içine bâde koyup iplere dizdim ve balkon duvarlarına kolye diye astım (pek gadınım, pek hamaratım). Kuru dolma bizim evde çok sevilen bir yemek ve Antalya'da tüm kurutma çabaları çürüme ile sonuçlandığı için hazır sıcaklar bizi kuruturken patlıcanlarla biberleri de arada hallediversin dedim. 
-Şimdi Lale'nin tavsiye ettiği "Herşey Aydınlandı" filmini izleyip ardından kartlarımı postalamaya gideceğim.


Bu da günün güzelliği, Ece'min kedisi Puding, benim için özel verilmiş pozu ile. Kendisinin içinde bir insan ya da cin barındırdığından şüpheliyim:)

Ağustosunuz rastgele...

6 yorum:

  1. Bir keresinde nane kurutmak istemiştim evde çürümüş kötü kokmuştu, beceremedim yani :) Zor iş :) Ağustos hepimize güzellikler getirsin dilerim...

    YanıtlaSil
  2. Biz de bayılırız kuru dolmaya , burada da çürür . Rutubetten biz çürüyeceğiz de biber patlıcan neylesin. Bne de pek bi hamarattım bugün dondurucu çalışmaları yaptım.
    Filmi beğenirsin diye düşünüyorum olmadı manzaralara bayılırsın hehe

    YanıtlaSil
  3. patlicanlari ipe dizilmis kolye falan zannettim birkac dakika baktim ne boncugu acaba diye :)))

    YanıtlaSil
  4. güzel bir ağustos olması dileğiyle..

    YanıtlaSil
  5. temmuz ne hızlı geçti, yaz bitti neredeyse. umarım herkes için mutlu bir ağustos olur. kartlarımı ben de hazırladım sayılır, yarın postalamış olurum, çok heyecanlıyım :)

    YanıtlaSil
  6. Yaaa... benim kıştan kalma kullanmaya kıyamadığım kuruluklarımı annem haşlayıp buzluğa koymuştu. Buzdolabının başına gelenlerden sonra elveda bile diyemedim onlara. Artık kayınannemgilin yeni mahsulü göndermesini beklemekteyim.
    Kitabın yayınevi benim okuduğumdan farklı. Benim okuduğum Afa Kadın serisindendi. Umarım çeviri çok canını sıkmaz.

    YanıtlaSil