.

.
.

7 Aralık 2010 Salı

POSTACI KIZDAN DUYURU

Sevgili arkadaşlarım, yeni yıl nedeniyle başlattığım kart gönderme etkinliğine umduğumun üstünde bir katılım oldu. Hepinize katılımınız ve duygudaşlığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum. Adresler hemen hemen tamamlandı. Bana adreslerini yollamayan "KELEBEK", "LEZZETLİ SOMUNLAR", "UZUN SÜRMÜŞ BİR GÜNÜN AKŞAMI" isimli blogların sahibi arkadaşlarım hâlâ katılmak arzusunda iseler lütfen gün içinde kartın ulaşabileceği bir adresi yandaki mail adresime yollasınlar. Ayrıca daha fazla sayıda katılımın zorluk yaratacağı düşüncesiyle bu akşam etkinliği kapatmak istiyorum. Akşam saatlerinde adres listesini tamamlayıp tüm katılımcılara katılan herkesin adresini yollayacağım. Tek tek ayrıştırmak takdir edersiniz ki benim açımdan çok zor olacak. Siz kart yollamak istediğiniz arkadaşları kendiniz belirler, ister seçtiklerinize, ister tamamına yollarsınız. Bu konuda özel bir isteğiniz olursa lütfen yorum bırakın ya da mail atın. Kartlarınızı ne zaman arzu ederseniz yollayabilirsiniz, adresler elinize geçtikten sonra gerisini sizin arzunuza bırakıyorum.
Amacına ulaşmış, keyif veren, yeni yıla hoşluk ve güzel duygularla girmemizi sağlayan bir etkinlik olması dileğiyle tüm katılımcılara tekrar teşekkür ediyor, sevgiler yolluyorum.
Ayrıca sevgili Şuşu'ya bu harika logosu için ekstra bir teşekkür üflüyorum...

5 yorum:

  1. Sana tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Böyle bir şeyi akıl edip uygulayabildiğimiz için.
    Ben dün neredeyse tüm hazırlıkları tamamladım,büyük bir ihtimalle yarın yolum düşecek postaneye.
    Çok keyifli vakit geçirdim çok...
    İşten sonra yatana kadar haşır neşir oldum kartlarla...
    Öpüyorum seni Leylak Ablam...

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel.Hadi başlayalım. Teşekkürler Leylak Dalı.

    YanıtlaSil
  3. sevgili leylak dalı,adresler ulaştı bana..teşekkürler.keşke herkese yeni yıl kartı ile birlikte gönlümden geçen en güzel hediyeleri de gönderebilsem.benim için sizlerin varlığı ve keyifli paylaşımlarınız en güzel hediye.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, rahatsızlığım nedeni ile harika bir etkinliği kaçırdım
    galiba.Üzüldüm gerçekden. İmşallah bir daha ki sefere.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Güngör,
    Siz iyi oldunuz ya etkinliğe seneye katılırsınız, yeter ki sağlıklar yerinde olsun. Bu arada lütfen blogumun yan tarafındaki komik mail adresime kartın ulaşabileceği bir posta adresi yazın, hiç olmazsa ben size bir kart yollayım, hoşluk olsun. Memnuniyetle göndereceğimden emin olun ve yazın lütfen adresinizi.
    Çok sevgiler...

    YanıtlaSil