.

.
.

3 Kasım 2009 Salı

KASIM AYINDA ANTALYA

Söyleye söyleye Antalya'ya güzü getirdik sonunda. Yağışlı bir hafta sonunun ardından oldukça serin girmiştik haftaya ama bugün hava kıvamındaydı. Ne sıcak, ne soğuk, güneş parlıyor, bulutlar mavi gökyüzünün üstüne pişmaniye benzeri serpilmiş. Eh, bir yürüyüş farz oldu dedik ve düştük yollara. Gidiş-dönüş 6 kilometreye yakın yürüyüvermişiz. Yorulmadım desem yalan olur. Antrenmansızım ne zamandır ama yorgunluğa değdi, sonbahar Antalya'yı güzelleştiriyor bana yaramasa da. Antalya'nın en eski parkına; Karaalioğlu Parkı'na gittik, denize karşı bir çay içtik döndük. İçtiğim çay benim olsun, gördüklerimi sizinle paylaşayım. Daha iyi görmek isterseniz, tıklayın büyüsün. Üstteki fotoğraf Kadın Yarı.

Bu meyan şerbeti satıcısı formundaki çeşme yokluğumda konmuş parkın girişine, çok hoşuma gitti.







Dumlupınar İlkokulu. Asuman'cım, bu fotoğraf senin için, bakalım hatırladığın gibi bulacak mısın?

Kesik Minare

Yorgunum, fazla yazı yok bugün, fotoğraflarla idare edin. İyi geceler hepinize...

7 yorum:

  1. Sevgili leylak dali senin bloguna geldikce kendimi seyehata cikmis gibi hissediyorum:)
    Ellerine saglik.Yazilarin anlatimin güzel ya fotograflarin da ayri bir güzel.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Harika!
    İki yıldır gidemiyorum, çok özlemişim.
    Fotoğraflar da çok güzel.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Canım arkadaşım,çok teşekkür ederim.Binayı hatırladım dersem yalan olur. Birinci sınıfı okudum ve 6 yaşındaydım. Ama yine de heyecanlandım. Çok güzel rondlar öğrenmiştik orada. "Kelkitin Yolu," "Kırmızı vahşiler". Ablamla hepsini Adıyamanda okulda öğrettik ve müsamerelerde kullandık. Resimler her zamanki gibi harika.Bu o bahsettiğin eski parksa hemen hemen her akşamımızı orada geçirmiştik diyebilirim.Kediye bayıldım. Vee, bence yarım (bugün) sokağa çıkma. Şiddetli fırtına geliyormıuş oraya. Öptüm...Resim için tekrar teşekkür etmek geldi içimden.

    YanıtlaSil
  4. Antalya bizim için çok özel çünkü; balayı şehirlerimizin ilk durağı. Talya Otel de kalmıştık. Bir de bir yılbaşı bir klüpte eğlenememiştik:))). Karı koca değişiklik olsun demiş ama sonra aklımız İstanbulda kalmıştı. Güzel bir şehriniz var, ama yazları asla bana göre değil. Resimlerde gördüğüm kadarıyla Kasım da muhteşem.

    Ha bu arada hava nasıl oralarda. Çook öptüm

    YanıtlaSil
  5. bugün hiç de çalışma isteğim yokken, nasıl da oralarda gezesim, yürüyesim ,foto çekesim geldi bilemezsin...

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraflarla idare etmek ne demek muhteşemler...

    YanıtlaSil
  7. Ben senin fotoğraflarına da yazıların kadar bayılıyorum zaten, çantanda fotoğraf makinesi ile mi geziyorsun Nurşen'ciğim?
    Ne güzel yaa.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil