.

.
.

2 Mayıs 2016 Pazartesi

BİSİKLET TURU

Geçen haftaya damga vuran etkinlik 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu idi. Çocuklar sayesinde ben de tiryakisi oldum turun. Birkaç yıldır sıkı takipteyim. Her ne kadar bisiklete binmesem de yarışların o renkli görüntüleri, heyecanı, etaptı, startttı, finişti derken hoşça vakit geçirmemizi sağlıyor. Geçen Pazar İstanbul'da başlayan tur bugün Marmaris-Selçuk etabıyla sona erdi. Darısı bir dahaki yıllara. Önceleri TV'den izlediğimiz yarışların Kemer ve Kumluca etaplarını canlı olarak takip ettik. Aşağıdaki fotoğraflar oğlumun objektifinden, o Alanya-Kemer etabını baştan sona izleyerek çekti bunları:













Bundan sonraki görüntüler bu kadar şık olmayabilir, zira onları ben çektim :) 


Burası Kemer'de finişin yapılacağı alan, heyecanla bisikletçileri bekliyoruz.


Ve etap birincisi mutlulukla ilerliyor.


İlk üç podyumda.


Burası Cuma günkü etabın başladığı Kumluca, birazdan start verilecek, amcam portakalın altına konuşlanmış zamanın gelmesini bekliyor :)


Elektrik direğinden sallanan sebzeler ağzınıza layık. Bisikletçiler start başlamadan türlü yapmak için patlıcan, biber, kabak seçiyor :)


Aslında uğraşmalarına gerek yokmuş, hizmeti ayaklarına getirdik. Canlı canlı "Domaates, biber, patlıcaaaan". Barış Manço ruhun şadolsun :)


Bunlar da ayrılırken arkamızdan hüzünle el sallayan salkım domatesler :) Seneye görüşmek dileğiyle...

2 yorum:

  1. Oyyy gerçekten domates biber patlıcan olmuş adamlar var mıydı???? Allahtan televizyon onları çekmedi yeterince rezil olduk zaten hahahah. harika fotoğraflar bayıldımm. ben de istanbul'da izlemeye gidecektim ama tv'den turistik görüntülerle izlemek daha işime geldi. sonraki etaplarda yani akdeniz'e inildiğinde ekranın başında ağlayıp Tatile gitmek istiyorummmm deniz güneş ulaaan diye haykırmaya başlamıştım, annem kendine gel kızım dedi. teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha ay vardı vallahi garibanlar sıcakta gerçekten domatese dönmüşlerdi o kostümlerin içinde :) Çekmiştir TV ler onları, Kumlucamızın ürünlerini tanıtmayak mı :) Ben de Kapadokya görüntülerine bayıldım, 3 kez gittim ama bir daha gitmek istedim :) Sevgiler...

      Sil