.

.
.

22 Ocak 2013 Salı

SABAH SÖYLENMELERİ


Sabahın seherinde kargo şirketinden gelen telefonla yalpalayan bünyeyi "sûz-i dilâra yürük semai" dinleterek sarstım ve kendine getirdim. "40 Makam 40 Anlam" CD'leri dönmekte bu aralar benim bilgisayarda, Hande sağolsun sayesinde keşfettim bu albümü. Şimdi de "Gülyüzlülerin şevkine gel nûş edelim mey" ile cila çekmekteyim. 

Telefon, yürük semai ve kahvaltı seansının ardından soğuk ve yağmur nedeniyle hareketsiz kalan kaslarımı açmak için giderek sayısını arttırmayı planladığım 100 adet pedal çevirme hareketi ve 10 adet mekik hareketi yaptım. Mekikte çok başarılıyım, el parmaklarım ayak parmaklarıma ulaşıyor maşallah, yakın zamanda burnumu dizlerime değdirmeyi de başarırsam Yıldırım Mayruk defilesinde podyuma çıkabilirim. Kaslarım benimle aynı fikirde mi akşam göreceğiz, yol-su-elektrik olarak olarak mı geri dönecek, ağrı-sızı-tutulma olarak mı bakalım ama durmak yok yola devam...

Yine gök yere yakınlaştı dışarıda, yağmur geldim geleceğim diyor. Benim güneş enerjisiyle çalışan bünyeme hiç yaramıyor bu hava ama el mahkum sokağa çıkılacak. Kalkıp hazırlanmalı, çantaya şemsiye atmalı ve yola düşmeli. Haydi bugünlük bu kadar, kalın sağlıcakla...

10 yorum:

  1. Günaydınlar , az ağrılı günler dilerim efenim. Nar konusuna gelince şu narlardan hiç hoşlanmıyorum desem yalan olmaz ama seninki ne kadar farklı. Bereket getirsin :)

    YanıtlaSil
  2. Maşallah diyeyim nazarım değmesin hastayken bile enerjiksin:)

    YanıtlaSil
  3. Leylağım atla Ankaraya gel .)
    burada tam senin havan var
    güneş tepede ışıldıyor
    harika bir enerji veriyor
    öptüm seni

    YanıtlaSil
  4. Maviannem,
    Burası böyle griyken Ankara'nın güneşli olması şaşırtıcı. Neyse sayılı güneşli günlerin tadını siz çıkarın beni gelmeye üşenirim şimdi, yaza inşallah :)
    Ben de seni öptüm...

    YanıtlaSil
  5. Ebru,
    Yok aman bugün iyiyim, tütütü diyeyim:) Sadece havanın tatsızlığından kaynaklanan bir tatsızlık hali, o da geçer nasılsa...
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  6. Buğdayım,
    O nar benim için çok kıymetli, ben onu evvelki yaz İstanbul Balat'ta bir cam atölyesinden aldım ve çok güzel bir günün anısı olarak özenle saklıyorum.
    Nar konusunda haklısın, o kadar çoğaldı ki doğal olarak bıktırdı :)

    YanıtlaSil
  7. Spor yaparken kaslarımızı da incitebiliyoruz,helede mekik çekerken boyun kaslarına dikkat etmke lazım ben bu konuda yanlış hareketten incittim boynumu...sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Ben narları severim özellikle hatıra olarak gelenleri;)

    YanıtlaSil
  9. Bize bugün biraz güneş göz kırptı şükür :) agrısız sızısız keyfin bol olsun Leylak'cım.

    YanıtlaSil
  10. BİTMEDİMİ HALA YAĞMURLAR MARMRİSE DE YAĞMIŞTIR KESİN .SPOR HİÇ SEVMEM BU KELİMEYİ DE BANA DA DİZ AĞRISI OLARAK GERİ GELDİ MALESEF:)))

    YanıtlaSil