.

.
.

26 Ekim 2011 Çarşamba

KISA KISA


-Hâlâ elimde Murakami/Zemberekkuşu var. Ağır gidiyor, önce şehitler sonra deprem ne tat bıraktı ne tuz. "Bu son olsun, bu son" şarkısını mırıldanıyoruz umutsuzca.
-Temizlik koluydum geçen hafta, öğretmen kulağımı çekmesin diye çabaladım durdum. Gel gör ki bir hafta boyunca uğraşıp temizlediklerim 2 günde kirlendi. Evler mikroorganizma gibi, amitoz bölünmeyle kir üretiyorlar (biyoloji bilgim biraz eskidi, umarım yanlış terimler kullanmamışımdır).
-Kate Winslet'in "mini dizi en iyi oyuncu dalı"nda Emmy Ödülü aldığı  "Mildred Pierce"e sardırdım bu ara. Kate Winslet gerçekten haketmiş ödülü, yapım da çok güzel. Soğukkanlılığın, hırsın, narsizmin başrolde olduğu bir dizi bu, internetten izleyebilirsiniz.
-Deprem sonrası twitter ile neler başarıldığını görmek çok sevindirici, arada çıkan çatlak sesleri saymazsak tabii.
-Öyle yorgunum, öyle üzgünüm, öyle umutsuzum ki blog; umarım geçicidir.

2 yorum:

  1. Bende tatsız bi şekilde okudum Sabahattin Aliyi bu hafta :( tat tuz yok evet hem evimde hemde evimin dışında. Ama geçicek geçiyor biliyorum. Kate Winsletin dizisini dıjıtürkte reklamını gördüm geç kaldım tekrar yayınlarını araştırıyorum seyretmek için gerçekten çok beğendim bende, internetten izleyemem benim bilgisayar tee geçen asırdan kalma biraz kasıyo :) hele ekranı tüplü cinsten :))

    YanıtlaSil