.

.
.

12 Şubat 2011 Cumartesi

BLOGU BAYKUŞ BASTI


Geçenlerde "Baykuş Gözüyle" blogunun sahibi sevgili Natali'ye söz vermiştim, bir türlü fırsatım olup gidemedim, ben de aradım taradım bilgisayarımda kayıtlı eski fotoğrafları buldum, ekledim. Bu baykuş objeli fotoğraflar Ankara'da Çıkrıkçılar Yokuşu civarında bir dükkanda çekildi, ismi: "Baykuşlar ve Diğerleri". Dükkanın yıllardır baykuşlu objeler biriktiren sahibi emekli olduktan sonra en güzel bazı parçaları kendine ayırarak kalanlarını hem satmak hem sergilemek amacıyla bu dükkanı açmış.


Belki binlerce baykuşlu obje var sergilenenler arasında. Bunun yanısıra başka antika parçalar ve ilginç objeler de bulabilirsiniz.


Koleksiyonun ve dükkanın sahibi beyefendi istediğiniz gibi incelemenize ve fotoğraflamanıza izin veriyor her ne varsa. Natalicim, sen şimdilik bu fotoğraflarla idare et, en kısa zamanda tekrar gidip daha güzel fotoğraflar çekerek senin için yayınlayacağım. Tüm baykuşseverlere selam olsun.


Not: Fotoğrafları tıklayıp büyütürseniz daha net görülmekte.
Bir not daha: "Kapılar" bloguna yeni fotoğraflar ekledim, ziyaret ederseniz sevinirim...

11 yorum:

  1. Leylak dalı, ne güzel bir yermiş. Natali çok mu olucak:)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Leylak Dalı,bu post beni o kadar sevindirdi ki anlatamam...Fotoları büyütüp iyice ekrana yapıştım ve dakikalarca baktım,çok beğendim.Ne müthiş bir koleksiyon herhalde eşi benzeri yoktur.Çok keyifli bir dükkanmış ve foto çekmeye izin vermesi de hoşuma gitti.Ara ara geri dönüp baykuşları incelemeye devam edeceğim kesin.Dükkana gittiğinizde benden de selam götürürseniz sevinirim.Acaba baykuş sevenler derneği mi kursam :)Benim için bunları bulduğunuz ve bu postu hazırladığınız için çok çok teşekkür ederim...Sevgiyle ,mutlulukla kalın.

    YanıtlaSil
  3. Aynı yerlere gidip,aynı şeyleri sevmemiz,hatta aynı bloggerla (bilgeveannesi)tanışıp dost olamamız ne hoş.
    Bu güzel mekanla ilgili benimde geçen günlerde bir yazım vardı da :))

    YanıtlaSil
  4. Leylağım,
    Sen bu kapıları ne zamandır çekiyorsun?
    Müthişler!
    :))

    Not:
    Bir sergi açsan, ya da bir kaç sergi?
    Malzeme gani, nasılsa!
    :))

    YanıtlaSil
  5. Zeynep,
    Gerçekten çok ilginç bir mekan, görmek gerek...

    Baykuş Gözüyle,
    İlginizi çekeceğini biliyordum zaten, bir de görseniz:)) Fırsat bulunca tekrar gidip daha güzel fotoğraflar çekeceğim sizin için, bunlar eski makinemle çekilmişti. Baykuş sevenler derneği kursanız katılan çok olur bence:))
    Sevgiyle...

    Tülin,
    Evet çok hoş, Sevda bahsetmişti sizden. Sayfanızı ziyarete geldim az önce. Aynı şehirde yaşamak ve o şehri sevmek böyle bir duygu sanırım, ortak paydada buluşturuyor.
    Sevgiler...

    Ekmekçim,
    Bu fotoğrafları ilk digital makinemi edindiğimden beri çekiyordum. Aslında normal makineyle çekilmiş olanları da var ama kimbilir nerelerde saklanmaktalar:))
    Sergi işine gelince, bana sıra gelir mi dersin:)))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba; çok güzel paylaşımlar, ziyarete hemen gidiyorum...Öptüm....

    YanıtlaSil
  7. çok sevimliler... galiba son dönemlerde blogcuların ilgisi sayesinde uğursuz yaftasıyla suçlanıp, dışlanan baykuşlara itibarları teslim ediliyor galiba.. insan hangini seçeceğini bilemez hepsi birbirinden sevimli...

    YanıtlaSil
  8. bayıldım bayıldım, çok seviyorum baykuşları, o kocaman gözleriyle çok afacan bakıyorlar doğrusu. sevgim açıkçası harry potter kitaplarıyla depreşti diyebilirim:))

    YanıtlaSil
  9. Fotoğraflar güzel duruyor da hiç bir baykuşu sevebileceğim aklıma gelmez hani. Geçenlerde Baykuş Gözüyle'nin bloguna da uğramıştım. Gerçekten ilginç bir sevgi ve hobi. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Selam ((=

    Ben de BayKuş hayranı biriyim.

    BayKuş gözüyle, Ben ce öyle bir dernek kur. Ben katılırım =))

    YanıtlaSil