.

.
.

25 Ekim 2010 Pazartesi

HAYAT


Diz kemiğim takır takır ötüp kramp benzeri ağrılarla canıma okusa da, grip ha geldim ha geliyorum diyerek burun kökümden enseme vuran pis bir başağrısı ile haber yollasa da, carpal tunnel sendromlu ellerim gece sabaha kadar uyuşup beni uyutmasa da, bozulan kombinin yerine yenisini takmak için mutfakta yapılacak kırıp dökme işleri keyfimi kaçırsa da, ah Antalya diye meleyip evimi özlesem de çırpı bacaklara benzeyen incecik gövdesinin üstündeki yapraklarını doyumsuz sonbahar renkleriyle bezeyen şu minicik ağaç gibi nice mucizen için teşekkürler hayat...

"8 satırı tek bir cümleye sığdırmak başarısını gösterip sonunda noktayı koyabildiğin için sana da tebrikler Leylak."

11 yorum:

  1. çok geçmiş olsun leylak dalım. öyle güzel bir cümle kurmuşsun ki hayatın içinden...

    sevgiyle kal, dikkat et sağlığına.

    YanıtlaSil
  2. oyyy canımın içi Leylak Dalıcım... ağrılarından öptüm seni... Hyatın kendisi mucize zaten...
    hadi sen şimdi face de beni tık tıklamaktasın cevap vereyim:)

    YanıtlaSil
  3. Of of of büyük geçmiş olsun.
    Gerçekten çok enfes bir ağaç ve evet şükürler olsun tüm güzellikleri yaratana...

    YanıtlaSil
  4. İşte insanın hayatında en kötü hallerinde hayatın yine bir oyun oynayıp gülümsetmesi, hayata bağlatması bunlar.. geçmiş olsun Leylak Dalı'm..

    YanıtlaSil
  5. Ama cümle cidden süper sevgili leylak. Ağrılarından kurtulman dileğiyle. Yarın bu şehir yağmurlu olacak ve benim dizlerim nasıl ağrıyor bi ben bilirim. Sevmiyorum bu kafa kağıdındaki tarihi.

    YanıtlaSil
  6. Hayatın hem sonbaharını,hem de ilkbaharı yakalamışsınız,iki ağacın yeşili ve turuncu kırmızılarında.İki dudak arasında ki sağlıkla aldığı nefes değil midir,insanoğlu içinde hayat?
    Ağrılarınızın bir an önce geçmesi dileğiyle,yüreğinizden tebessümünüz eksilmesin,sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun leylak dalım... sonbahar ve aşırı yağmur bunca rahatsızlığın nüksetme sebebi.yazıyı okurken leylak ablam orhan pamuk vari bir cümle kurmuş dedim.hiç gözükmeyen güneşe rağmen sonbahar yine de güzel.kendine iyi bak,dinlen biraz.

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle geçmiş olsun. Ellerin uyuşması ne sinir bozucudur iyi bilirim. Yıllardır çekiyorum. Yine de umudetmekten vaz geçmiyorum. Bir sabah ellerimiz uyuşmamış olarak uyanacağız. Ağrılar da geçer inşallah, biraz daha dikkat ve sabır:)

    O ağaca ben de teşekkür ediyorum sizin için. Gözümde canlandırdım. Harika bir mutluluk kaynağı olmalı. Yaşamın güzel naif renklerinden biri işte. Tıpkı sabahleyin pencereme gelip kanat çırpan güvercin gibi. Sevgiler selamlar Leylak'cım.

    YanıtlaSil
  9. Herşeye rağmen teşekkürler hayat diyebilmek güzel işte...Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Leylak Hanım,
    Geçmiş olsun derim.Dizlerinden biri Protez olan bir arkadaşınız olarak sizi çoook iyi anlıyorum hem de.Bu arada o kıpkırmızı yapraklı ağacı tanıyamadım..Yoksa Kokarağaç mı?Sonbaharda Kokarağaçlar da çok şık olur...:)
    Sevgiler Samandıra'dan

    YanıtlaSil
  11. Çok geçmiş olsun ama ne mutlu ki güzellikleri görebiliyor ve bizlerle paylaşabiliyorsunuz.Sevgiler

    YanıtlaSil