.

.
.

4 Haziran 2010 Cuma

ARA SICAK

Ana yemeğe geçene kadar bir ara sıcak alayım dedim çayın yanında. Kanadalı yazar Anthony Bidulka imiş aşçısı;, mideye dokunmayan, hafif, keyifli birşeye benziyor. Henüz bir-iki çatal aldım ama tadı hoşuma gitti. Malzemeler değişik; gay bir özel dedektif, son anda düğününe gelmeyen gay damat, kayıp damadı bulmak için harekete geçen zengin ve güçlü diğer gay damat, iyi arkadaşlar, kız kardeşler, eski sevgililer, hasılı 32 kısım tekmili birden biraraya gelmiş ve oluşturmuş "Ara Sıcak"ı. Eh, öyleyse bana afiyet olsun. Ara sıcaktan sonra sıkı bir ana yemek var çünkü, Nazlı Eray'ın Maryln Monroe'yu anlattığı son kitabı "Venüs'ün Son Gecesi".

Antalya'da sıcaklar başladı başlıyor. Kalan kısa süreyi değerlendirmek lazım, zaten aysonu da Ankara yolları görünecek bana. Baharın son ağaçları çiçeklendi, gözleri gönülleri şenlendiriyor. Bu sarı çiçekleri yerlere sarkan güzel ağaç "Duvak Ağacı".

Geçen gün makinesiz çıktığımdan fotoğraflarını çekemediğim "Gülibrişim"leri dünkü yürüyüşte görüntüledim sonunda. Çiçek, ağaç ve peyzaj formunda seyreyleyin dostlarım, sefanız olsun...

14 yorum:

  1. Resimde beni de teklemişsin ..teşekkürler.. ne güzel ağaç çeşitleri var Antalya'da.Bayılıyorum bunları yayınladığın zaman....

    YanıtlaSil
  2. Kitaplar senin olsun ben Antalya' yı alıyymm.
    Resimler enfesss. Ellerine sağlık Leylak' cım...

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ..bende merak ettim şimdi bu kitabı ..ben sahaflardan alıyorum kitaplarımı ..ucuza dahaçok kitap alma şansım oluyor ..bu kitabı da arayacağım ..wilbur simit in güneş kuşu isimli kitabını okuyorum ..macera kitabı ve hayal gücünü aşırı zorluyor ..sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  4. kitap ilginç görünüyor :) tamamını bitirince lütfen burada yorumla.tatile giderken yanıma alabilirim :)gerçi tail kitaplarım hazır ama bu çok değişik göründü :)

    YanıtlaSil
  5. LEYLAKCIĞIM RESİMLER NEFİS GERÇEKTEN.
    BEN SENİN FİNCANLARINA BAYILIYORUM BİLİR MİSİN ? :))))

    YanıtlaSil
  6. Bu Duvak Ağacını bilirim çok güzel kokar.. Bizim üniversitenin girişinde olurdu...

    YanıtlaSil
  7. Evimin Dekoratörü,
    Hoşgeldiniz. Duvak ağacı güzeldir gerçekten. Antalya bir ağaç cenneti zaten.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Zührecim sağolasın,
    Benimle birlikte fincanlarım da sana teşekkür eder:))
    Sevgiler yolluyor, Balkızın ballı yanaklarını öpüyorum.

    YanıtlaSil
  9. Nanecim Şekercim,
    Kitap tam tatillik gibi görünüyor. Bitirince yazarım yorumunu. Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Kelebek,
    Kitap okunsun yeter ki nereden alındığı hiç önemli değil. Ayrıca sahaftan alınan kitabın bir macerası vardır insanın hayal gücünü zorlayan. Ben de size iyi okumalar diliyorum...

    YanıtlaSil
  11. Asucum,
    Antalya al senin olsun lafı mı olur:)) Hatta gelip bizzat kendin al. Şu ara ısındı ve nemlendi pek hoşuna gitmeyebilir yalnız. Herşeye rağmen istiyorsan bekliyorum hemen gel al:))

    YanıtlaSil
  12. Nefisecim,
    Gerçekten pek güzeldir bizim memleketin ağaçları bakmaya doyulmaz. Bir de sıcağı olmasa:))

    YanıtlaSil
  13. Nurşen'cim, şu Marlyn Monroe'lu Nazlı Eray Kitabını çok merak ettim:))

    YanıtlaSil
  14. Özlemcim,
    Baştan 20 sayfa okuyup Ara Sıcağa geçtim üstüste Nazlı Eray olmasın diye ama eminim ki güzeldir ve ilginçtir. Bitirirsem veririm sana gitmeden.Çarşamba müsaitsen buluşalım mı?

    YanıtlaSil