.

.
.

5 Mayıs 2010 Çarşamba

DİLEKLİ LEYLAK AĞACI-LEYLAKLI DİLEK AĞACI

Önce sevgili Pino'nun sonra Ekmekçi'min sayfalarında görmeseydim Hıdrellez'i falan hatırlamayacaktım. Yıllardır da aklıma geldiği yoktu, geçen sene niyetlenmiştim bir hoşluk yapmaya, aileden birinin sağlık sorunu değil Hıdrellez'i kendimi bile unutturuverdi. Eh, dedim bari bu sene en azından kişisel anlamda sorunsuz bir Hıdrellez'i karşılamanın şerefine birşeyler dileyeyim, ne demiş Nasreddin Hoca: "Ya tutarsa?"

Pino güzel bir Hıdrellez ağacı koymuş o harika çizgileriyle bugünkü postuna, asıverdim bir dalına kendi dileğimi uzaktan da olsa. Sonra bir ağaç da ben çizdim acemi çizgilerimle Paint'te (Pino'nun hoşgörüsüne sığınarak) ve astım dallarına hepimiz için dileklerimi. Eksik kalan birşey varsa ekleyiverin gönlünüzden geçeni; dilerim herkes için, ülke için, tüm dünya için gerçek olsun bu temenniler. Doğal olarak benimki leylak ağacı oldu ama işin raconunu bozmamak adına leylağa yaslanmış destek veren bir de gül fidanı kondurdum yanıbaşına. Kardeş kardeş geçinip gitsinler onlar da.

Canım Deniz'in bana hoşluğudur yukarıdaki muhteşem kelebekli leylak dalı. Bu ve arkadaşları dün beni gün boyu mutlu etti. Şekersin Deniz kızı, seni seviyorum...

6 yorum:

  1. ben de seni çook seviyorum Leylak Dalıcım. Ne güzel bir dilek ağacı o öyle... Tüm dileklerin dileğimiz olsun, çabucak gerçekleşsin...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili leylak dalııııı ne güzel ağaçlar bunlarrr :D Hem leylak ile gül çok iyi bir ikili olmuş :D
    Tüm bu güzel dilekler gerçek olur umarımmmm :)
    Kocaman sevgilerimleee:)) Öpücüklerrrrr:)))

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık!
    Ne güzel çizmişsin öyle!
    :))

    YanıtlaSil
  4. Şİrin ağacına astığın bütün dileklerin sonsuza kadar kabul olur inşallah Leylak' cım...

    YanıtlaSil
  5. Tüm dilekler gerçek olsun. Bu gece hiç değilse, barış olsun tüm dünyada, ben çok sıkıldım savaşlardan. Savaşın her türlüsünden, içinde ego olan insanlararası savaşlar dahil!

    YanıtlaSil
  6. Hepsi de çok güzel dilerim dileklerin gerçek olur canımcım:)
    Sevgilerimle....

    YanıtlaSil