.

.
.

2 Temmuz 2009 Perşembe

KEÇELEER LİNGO LİNGO KEÇELER!..


Ya baktım blog aleminde herkes çok marifetli, dedim benim başım kel mi? Ben yeteneksiz miyim? Benim elimden birşey gelmez mi? Benim de canım vaar, ben de insanım, benim de keçem var, ben de bir canım:))

Efendim keçelerle çalışma yaptığım kış döneminden kalma ürünlerimden ikisini sizler için naçizane fotoğrafladım:) Üstteki kitap ayracı kedimizin adı "Bay Pörtlek". Kendisi şu sıralar bir arkadaşımın kızının kitabının arasını süslemekte. Alttaki, içleri lavanta dolu yavru kuşlar "Cikcik ile Cakcuk" ise kanatlarına yapıştırılan göz boncuğu ve tepelerine bağlanan kurdele ile nazarlığa dönüşüp bir başka arkadaşımın evini kem gözlerden korumakta. Sanmayın ki bunlarla kaldım, daha epeyce üretimim var. Kışın kitap okumaktan ve bilgisayar başında oturmaktan daha değişik bir uğraş arayınca kafadan keçe işine girdim. Yüklü bir miktar parayı Erdoğan Düğme'de bırakıp renk renk keçelerimle döndüm eve ve kendim çizdim, kendim kestim, kendim diktim. Hocam yok, ustam yok, alaylıyım dostlar ben. Ürünlerimin çoğu hediye gitti arkadaşlarıma, güle güle kullansınlar, elde birkaç parça kaldı. Kimbilir kışın aşka gelip kaldığım yerden devam ederim belki, yazlık bir uğraş değil kendileri.

Vaziyet budur, sürç-ü lisan ettimse affola...


8 yorum:

  1. bayıldım çok tatlılar banada yapın:)) kuzu kuzu. ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. neden olmasın zuzucuk, sen çiz ben yapayım. sonra tükan açar kârı kırışırız:) ama kışı bekleyelim, yazın çekilmez bu iş..

    YanıtlaSil
  3. Leylakdalım, koparılmadan dalında sevilesi dalım, koklanası çiçeğim; hiç de acemice değil bu ciciler.Hem işlevli hem sevimli hem de kendilerine özgün güzel isimli bu keçelere bayıldım.Ben de kendi üretimim olan keçelerle kışı bekliyorum; Hakan kazaklarını sorarsa cevabını bilmemenin tedirginliğiyle :D

    YanıtlaSil
  4. Gülencim, sağol canım. ben böyle birşeye merak sarar kafadan dalarım, kurs murs sevmem, ne hacet, kendim bizatihi kursum ben:) ama kafamda var, antalyada kalma süresi kesintiye uğramazsa "tezhip" öğrenmek niyetindeyim.hadi sen hakanın kazaklarını yıkamaya devam et, kışın icabına bakarız, bak model çizecek zuzu da var:) öptüm canım

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeller gerçekten...Bende gördükçe çok hevesleniyorum ama yapmaya bir türlü cesaret edemiyorum...

    YanıtlaSil
  6. bence cesaret gerektirecek birşey değil. elin iğne tutuyorsa, biraz da yaratıcılığın varsa pekala başarırsın, hadi gayret:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili öğretmenim kendinize haksızlık etmeyin. Gülen'in de dediği gibi bunlar acemice işler değil.Zarif oldukları gibi çok temiz çalışmışsınız...bayıldım.

    YanıtlaSil
  8. Hepsi de çok güzel gerçekten, emeğine sağlık Nurşen'ciğim, ayıraç hele şahane bir fikir.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil