.

.
.

5 Mart 2011 Cumartesi

SIKTIN AMA BLOG

Bizi bu hale getirdiler, yakında huni takacağız dediğim gibi. 2 gündür DNS ayarlarını değiştirerek cillop gibi girebildiğim blog dün akşam su koyuverdi yine. Sanki bana nanik yapıyor, bir açılıyor, bir nal gibi "Mahkeme Kararı" zımbırtısı çıkıyor. Yav kimin tavuğuna kışt dedik de mahkeme kararıyla yasaklanıyoruz. Köşe kapmaca oynuyoruz resmen. Bezdirecekler, toptan terkedip gideceğiz buraları, olacak olan o ama yazık değil mi onca yazıya, fotoğrafa, yoruma.

Hay bin kunduz!..

Bu arada imza kampanyası için:

http://www.blogumadokunma.com

20 yorum:

  1. Canım öğretmenim merhaba:)Dişler için geçmiş olsuna geleyim dedim.Kahvemi şekersiz içiyorum ona göre:))Kocaman öptüm seni..
    Nasıl gidiyor hazırlıklar,yapacağım bir şey olursa başım üstüne:))

    YanıtlaSil
  2. Benim de canım çok sıkıldı, herkes beni okuyabilsin diye net adresi aldım ama o da açılmadı bir türlü yine blogspot'a döndüm, umarım şu saçma yasak bir an önce kalkar ve mutlu mesut günlerimize geri döneriz tüm bloggerlar olarak...

    YanıtlaSil
  3. Ben de kendime nazar ettim. Pek merak ediyordum nasıl şeymiş kapatılmak, öğlen açtım bilgisayarı ki-al sana! Gör nasıl oluyormuş:)) DNS'yle hallettim ama bakalım ne kadar sürecek.

    YanıtlaSil
  4. Aynen sabah sabah bende aynı nanikle karşılaştım :):)

    YanıtlaSil
  5. Kızmakta çok haklı olsan da kızma leylak dalı. hele de buraları terk eyleme. tamam ben de öyle düşündüm ama yapmayalım. çok saçma. bu arada ben wordpress'e aktarmayı becerebildim. o kadar zor değil. yazılar ve yorumlar olduğu gibi geçiyor. Wordpress'te isim alıyorsun, mesela leylakdali.wordpress.com olarak, sonra wordpress'in kumanda panelinden tools'u buluyorsun ve import tuşuna basıyorsun. orada blogspot'tan aktarma için düğme var. zırt diye yazılar ve yorumlar geçiyor, hatta bazı theme'lerde etikletler bile, tam birebir aynısı olmuyor, ve evet wordpress'i yadırgadım ama olsun. dursun orada.
    bu arada dün akşam aynı numarayı bana da yaptı,sanki oyuna çıkmış gibi, sinir şey.

    YanıtlaSil
  6. yavaş yavaş dükkanı taşıyorum ben leylaam. wordpress'e.

    YanıtlaSil
  7. Zaten ayar yapan bloglar da "kendin çal kendin oyna!" hallerindeler...

    hedef, digiturk maçlarını korsan yayınlara da! niye tüm bloglar kapatılır!. niyet belli!
    herkes sussun!.konuşmasın,yazmasın!.uyusunhep uyusun! ne olur ne olmaz!..oy oy bir oydur 2 oydur:)bir oy!da olsa bana bir bade doldur! oy oy eminem:)

    ama yine de hiç bir yere taşınmak yok..birde şu adrese bak istersen!
    http://imgetan.blogspot.com/2011/03/dns-ayarlarn-degistirmek-ise-yaramad-m.html

    YanıtlaSil
  8. Esmir,
    oyuncağı alınmış çocuklara döndürdülere bizi. Ne desem yetersiz kalacak:(
    Atşam olunca düzene girmiş galiba, şimdilik itirazsız açılıyor, hayırlısı:))

    YanıtlaSil
  9. Aslım,
    Ben de bir yedekleme yapsam mı bilmem Wordpress'te ama hiç sevmedim o mahalleyi de yahu.

    YanıtlaSil
  10. Ne Yazdı,
    Kızıp kızıp geri dönüyorum bilgisayarın başına. Yok kaçmayacam, inatla devam. Wordpress'e belki bir kopya alırım ama sevmedim orayı. Bir an önce açılmasını dilemekten başka birşey gelmiyor elden...

    YanıtlaSil
  11. Hayatın Süs Payı,
    Dalga geçiyor bu blog bizimle:))

    YanıtlaSil
  12. Nedret,
    O kadar çok söyledin sonunda kendine nazar ettin:)) Ne yapacağı belli olmuyor ki 2 gün sorunsuz gidip dururken şak yokoluveriyor. Lahavle:))

    YanıtlaSil
  13. Noni,
    Evet seni netten okuyamadık. Sanırım bizim DNS ayarlarının değişmesiyle ilgili. Neyse geri dönmüşün. Daha Moskova'da göreceğimiz çok yer var:))

    YanıtlaSil
  14. Canımsın ben günlerdir seni ziyaret edemiyordum :( hoş kendi evimden de kovuldum ya .Anlaşılacak üzere artık kimsesiz köprü altı insanları gibiyiz . Sessiz bir köşede uyutuluyoruz bir karton üstünde

    YanıtlaSil
  15. Örtmenim,
    Hoşgeldin. Sağolasın, bu dişler beni biraz yoracak ama elden geçmesi gerekiyordu. Kahveyi hemen yapayım, ben de şekersiz içerim:)
    Hazırlıklar başladı ufaktan. Salonları ayarladık, gelinlik falan bakmaya başladık. Zor işler bunlar ama zevkli. Yardım önerine çok teşekkürler, çok tatlısın. Kocaman sevgiler yolluyorum sana...

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Elif,
    Günler sonra hoşgeldin:) Hepimizi şaşkın ettiler. Dediğin doğru, köprüaltı çocuklarına döndük. Dilerim en kısa zamanda eski bol ahbaplı zamanlarımıza geri döneriz. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  17. Leylak Dalı Örtmenim merhaba,
    kaçak güreşmeye ve kendi evimize hırsız gibi girmeye devam ediyoruz

    belki bilgin vardır ama yine de yazayım dedim
    malum konumuzla ilgili olarak başlatılan imza kampanyasına destek için

    http://www.blogumadokunma.com

    bloğunda da yer verirsen sanırım duymayan arkadaşlarımız da bilgilenmiş olur

    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  18. ben daha bır sıkıntı cekmedım. evdekı bılgısayar ve notebookumdan gırıyorum. ama ısyerınde gırılmıyor. orada zaten vaktım olmuyordu.
    lutfen pes etmeyın.

    YanıtlaSil
  19. yarın öbür gün wordpress de engellenir, taşınmak sansüre çözüm değil maalesef:( çok üzülüyorum bu ülke bu adamların eline kaldığı için:(((

    YanıtlaSil
  20. gazetecilerle uğraştıkları yetmedi,bizleri de susturmaya çalışıyorlar.biraz önce günlerdir ilk defa girebildim bloglara..Allah sonumuzu hayır etsin.

    YanıtlaSil