.

.
.

4 Aralık 2010 Cumartesi

POSTACI KIZ KAPIYI İSTEDİĞİ KADAR ÇALAR:)

Bu şahane logoyu sevgili Şuşu çizdi. Adresleriniz gelmeye başladı, ben kaydediyorum, tamamlanınca yollamaya başlayacağım. Yalnız ricam-ki bazılarınız belirtmiş, teşekkürler-kart yollamak istediğiniz blogları da yazarsanız tereddütte kalmam. Eğer tamamına yollamak istiyorsanız onu da belirtin lütfen.

Artık logomuz da olduğuna göre kurumsallaştık değil mi? Haydi bekliyoruz, hem adresleri, hem yeni katılımcıları; güzel dileklerimiz uçup gitmesin, saklayalım onları...

5 yorum:

  1. Organize işler bunlar ;)

    Hadi önce sana, sonra bize kolay gelsin. Hoş olacak :)

    YanıtlaSil
  2. Şimdi bana bir heycan bastı:kart mı alsam kart mı yapsam?Sonra kartın yanına birşeyler mi iliştirsem ya da paylaşmak istediğim birşey mi koysam?Ya da ya da hepsini mi yapsam,kimlere yollasam herkese mi yollasam?.Çok özlemişim bu heycanı,öyle böyle değil.

    YanıtlaSil
  3. ben herkese göndereceğim yeni yıl kartınına ufak bir şey ekleyeceğim.
    ?????umarım beğenirsiniz ve yararlı olur..?????

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Selma,
    Merakla bekliyoruz:)

    Eda'cım,
    Ne şekilde yaparsan yap hoş olacak biliyorum. Zaten amacımız bu güzel heyecanı yaşamaktı, başladık bile:) Yalnız adresini ve kimlere göndereceğini bildirirsen sevinirim, teşekkürler...

    Mügecim,

    "Organize işler bunlar
    Pek güzel işler bunlar
    Senin benim dinlemez
    Postaneyi dişler bunlar"

    Eveeet, inşallah çok hoş olacak:)

    YanıtlaSil
  5. Bende çok heyecanlıyım. Herkese göndermek istiyorum. Kaç adet olacağı belirlense, hemen kart alıcam. Çok büyük bir sinerji yarattınız leylak dalı. :)

    YanıtlaSil