.

.
.

20 Ağustos 2010 Cuma

KISA KISA


-Sıcaklar hala devam etmekte Ankara'da. Yaz sezonunun blog postları da hep sıcak üstüne oldu böylece.

-Dün geceyi şiddetli mide ve bel ağrısıyla geçirdim, kendimizi koruyamıyoruz, terleyip cereyanda kalmaktan iç organlar yazlık sendromlarla boğuşmakta. Bugün midem iyi ama belim hala ağrımaya devam ediyor.

-Elimdeki kitabı bitirdim, Şebnem İşigüzel'den "Kirpiğimin Gölgesi". Biraz abartılı belki ama çok iç acıtıcı, hatta iç bulandırıcı bir çocuk tacizi öyküsü idi, kitap sona erdiğinde ruhen çok yorulmuştum.

-Yeni kitabım bir polisiye, ismi "Şenlikli Bir Cinayet". Cinayetin şenliklisi nasıl oluyormuş okuyup göreceğiz bakalım. Sırada bir de "Kırkmerak" serisinden bekleyen kitabım var, tam benim tarzım, "Kafka'nın Çorbası". Ünlü yazarlardan edebî yemek tarifleri, okuyunca anlatırım merak etmeyin.

-Özel bir keçe çalışması yapıyorum; çok şirin, çok eğlenceli birşey olacak.

-Paşabahçe harika kolonyalar çıkarmış. Çikolatadan iğdeye, ıhlamurdan mimozaya, mandalinadan limona çeşit çeşit koku beldelerinin ismiyle piyasaya sürülmüş. Ben ençok "Yalıkavak" isimli mandalina kokusunu sevdim. Çocukluğumun cümbür cemaat yılbaşlarını hatırlatıyor.

-Akşama yemek yok, mutfağa gitmeli ve biber dolması yapmalıyım.

-Şu aralar çok işim var ama ben sürekli üst resimdeki pozisyonda olmak istiyorum...

10 yorum:

  1. Ah kim istemez ki o pozisyonda olmayı...Geçmiş olsun bu arada çok haklısın sıcak diye daha çok dikkatsiz oluyoruz nedense.Biber dolması yanında cacık ohh mis gibi.Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun Leylak' cım. Aman kendine çok dikkat et.

    YanıtlaSil
  3. kuşuuuum biz de mandalinayı sevdik...

    Leylak Dalıcım beni lütfen tahrik etmeyiniz... Eylül ayı bitene kadar kitap almama sözüm var kendime, önce evdekiler eritilecekkk... Ama o Kafka'nın Çorbası varya ne zamandır aklımda :)))

    Çok geçmiş olsun ağrılarından öptüm seni geçip gitsinler diye...

    YanıtlaSil
  4. aynen lavanta bahçesi,heryer mi bukadar sıcak ankara yanıyormu bilemedim.en iyisi haftasonları bol bol dinlenmek. iyi tatiller

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun, canım, sıcak çok sıcak aynı şarkıdaki gibi.

    YanıtlaSil
  6. Leylak'lara da, snoopy'e de bayildim... Biber dolmasi da eminim guzel olmustur. Sadece merhaba demek istedim...

    YanıtlaSil
  7. Benim de ne yemek yapasım ne de yiyesim var, biber dolmasını pek severim ama, fırından yeni çıkmış mis gibi ekmek ve bol yoğurtla.

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun,üst resimde ki pozisyon bana da uyar :)iki gün o modda kalmayı düşünüyorum..sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Ben de polisiyeye taktım bu arada listeme alıyorum hemen.
    Sıcak bu yazın trendi oldu zaten:))

    YanıtlaSil
  10. Biber dolmasi harika bir fikir. Biz bugun yedik biber/kabak karisik. Kolonyalar ne guzelmis cesit cesit. Tr'yte gelince alinacaklar listesine yazmali. Beline midene gecmis olsun. Tutuldu herhalde. Bana bel tutulmasina en iyi gelen seylerden biri Bengay surup strech filmle sarmak. Tabi orasi cok sicak, o sicakta Bengay daha da yakacak onceden uyarayim da! Bir iki gune gecer merak etme. Sevgiler

    YanıtlaSil