.

.
.

31 Ağustos 2010 Salı

BİRAZ HAYALİN KİME ZARARI VAR?

İki gün önce PTT Kargo kapımı çaldı ve bana yukarıda gördüğünüz güzellikleri getirdi, yine Pasaj.com'dan sipariş üstüne. Bu aralar takıyla bozdum, kokoşum evet, arada bünyeyi şımartmak lazım ayrıca bunlar çok güzeldi. Birkaç arkadaşa yolladığım hediyeleri seçerken gözüme takılmıştı ve gördüğüm andan itibaren "al beni, al beni" diye dürtüp durmaktaydı en hassas noktalarımdan. Paketi açınca asıllarının fotoğraflarından daha güzel olduğunu farkedip seçimimden dolayı kendimi kutladım. Henüz kullanmadım, şimdilik hayal kurmaktayım gerçekleşmesi olanak dışı bile olsa. Hani diyorum bir sahil kasabasında olsam, uzayda kapladığım geniş hacmi düşünmeden şöyle uzun etekleri uçuşan, efil efil bir beyaz elbise giysem, taksam takılarımı, saçlarım uçussa esen ılık rüzgarla. Ayaklarımda jüt tabanlı beyaz espadrillerim, başımda kocaman kenarlı bir hasır şapka güneşin battığı yere doğru yürüsem. Hazır elimdeki gezi kitabının içinde kaybolmuşum, İtalya'ya gidip Capri, Portofino sahillerinde mi dolaşsam yoksa Yunan adalarını mı tercih etsem, elbiseme uygun beyaz evleriyle Mykonos veya Santorini. Fonda ya Dalida söylese "I found my love in Portofino" ya da Giannis Parios'dan dinlesem "Mono Agapi". Kolumdaki bileziği şıngırdatarak bir kadeh limoncello ya da uzo yuvarlasam gün batarken.

Aah ah diyeceksiniz ki "başka arzun var mı?". Ama bilirsiniz ki insan alemde hayal ettiği müddetçe yaşarmış. Birkaç parça takının güzelliği beni aldı nerelere götürdü. Siz de ister misiniz böyle hayaller kurmak? O zaman tıklayın CoCoLoCCa'nın pasajını, görün tasarımlarını, bakalım siz onları takıp nerelere gitmek isteyeceksiniz?

8 yorum:

  1. cicişlerini güle güle kullan... hayallerimiz olmasa ne kötü bir dünya olurdu...

    Şimdi sana bi soru... Evde okunacak bi sürü kitabım var ama her gün göre okumuş kadar oldum dermişim heheheh yok ya şöyle çok ama çok güzel bir şey okumak istiyorum... Bak çok dramatik... çok bilgi yüklemesi olan bir şey önerme... Ev de bi sürü onlardan.... Ama deki bu kitabı mutlaka ama mutlaka okumalısın...

    kestane kebap...acele cevap

    Bi de ev de Bornova Bornova var izleyeyim mi:)) asen izlemiştin hatırladığım kadarıyla

    YanıtlaSil
  2. Senin hayalin geniş arkadaşım. Ben baktım sadece boncuk gördüm:)))
    Ne demiş fıkradaki kadın ''çappah''

    YanıtlaSil
  3. cicilerini güle güle kullan kokoş leylak:))

    başka bir arzun :)

    YanıtlaSil
  4. Gitmeyi planladığın yerlere ben de gelsem, sna hiç yük olmam miniminnacık sırt çantamla.

    YanıtlaSil
  5. Bayıldım buna,ben de dondurmacı kız olayım...
    Kırmızı önlüğüm önümde beyaz elbiseli boncuklu kadından sipariş alayım.O güzel kadın bana kocaman gülümsemesiyle ne istesem acaba tatlı kız desin.
    Ona vişneli bir dondurma ikram edeyim,efil efil esen rüzgarın eşliğinde.Yanında oturup içeriden gelen müziğin tınısına bağlanayım...Önlüğümü fırlatıp hadi gel,sahilde yürüyelim diyeyim.Çıplak ayaklarımız denizde kuma bata çıka geleceğimizden bahsedelim ve oluşmamış hayallerimizden....
    Ohhhh ne güzel olduuu.

    YanıtlaSil
  6. tam benim tarzım takılar:)
    bayıldım bayıldım siteye de. her şeyi satın alabilirim.

    imza: alışveriş hastası hayvanınız aslı

    YanıtlaSil
  7. Nasil guzel takilarmis bunlar boyle bayildim :) gule gule kullan Leylak Dali

    YanıtlaSil
  8. Çook cicilermiş,hayal kurmak güzeldir,hayaller olmasa zaten yaşamın anlamı olmaz..Cicilerini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil