.

.
.

25 Mayıs 2010 Salı

GEZELİM, GÜLELİM, EĞLENELİM

Eh bir günlük sakinlik yeter de artar. Sardunya'mdan gelen telefonla hazırlanıp fırladım evden. Mayıs ayı bereketli geldi, sevgili blog dostlarımın yolu düşüyor Antalya'ya, bana da onlarla beraber olmanın zevkini yaşamak kalıyor. İlk durağımız Kaleiçi oldu, Yat Limanı'na bakan bir çay bahçesine oturup güzel sohbetler ettik.



Mendirekte kısa bir yürüyüş, Marina'da küçük bir tur, sonra tekrar Kaleiçi'nin dar sokakları.

Her renk dansöz kostümümüz bulunur, seçin beğendiğinizi:))


Sonra bu dükkanı keşfettik: "Pikamo Deri". Ünlü ressamların eserlerinden hareketle renkli deri çanta ve cüzdanların üstüne yapılmış desenlerle çok özgün ürünler çıkmış ortaya. Picasso, Candinsky, Miro ve diğer bazı ressamların eserlerinin resmedildiği çanta ve cüzdanlar gerçekten gözalıcıydı. Sizler için fotoğrafladım sevgili blogdaşlarım, hani olur da Antalya'ya yolunuz düşerse bir uğrayın derim. "pikamo.com.tr" adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Sardunya'mı yolcu ettikten sonra ben gezmelere doyamadığım için önce denize karşı bir çay içip sonra da yenilenen Işıklar Caddesi'ne yerleştirilen kurbağa dostları ziyarete gittim. Keyifleri yerindeydi maşaallah. Kimi çello, kimi gitar, kimi yan flüt, kimi keman çalıyor, ikisi yan gelip yatarak hüşû içinde dinlerken diğer ikisi de biraları götürüyordu. Bana da bu mutlu tabloyu fotoğraflamak düştü.

Kendimi yeterince yorduğum için bir de yemek yapıp yorulmayım dedim ve mahallemizin muhteşem pidecisinde akşam yemeği işini de hallediverdim. Sefam olsun mu?

7 yorum:

  1. Sefan olsun Leylak'cım,
    Güzel bir gün ve güzel bir akşam yemeği.
    Yolumun düşme ihtimaline karşı belki görüşürüz mü?
    Neyse! ben şu en sağdaki kırmızı dansöz kıyafetini alayım...

    YanıtlaSil
  2. olsun elbette:)sefa da olsun helal de olsun size:)günleri dolu dolu yaşıyor olmanız beni kendime getiriyor zaman zaman.harikasınız:)sevgiler

    YanıtlaSil
  3. nasıl güzel bir gündü..ederim. çok teşekkür ederim her ayrıntısı için... ilk fırsatta yazacağım gördüğümüz güzellikleri... sardunya

    YanıtlaSil
  4. Keşke haberim olsaydı, tanımka isterdim Sardunya'yı, gelirdim ben de tühh:((

    YanıtlaSil