.

.
.

31 Ocak 2010 Pazar

MUTLUYUZ, KUTLUYUZ

Gün güzeldi, günü hazırlayan dostlar da. İnsan doğum gününde keyiflenmeli, yaşlandım diye üzüleceğine bu yaşını görebildiği için şükretmeli. Alt tarafı insanların icat ettiği takvimden bir gün işte diye düşünmemeli, özel günler hayata anlam katmak için, renk katmak için bir vesile olmalı.

Arkadaşları olduğu için sevinmeli, birlikteliğin insanı nasıl zenginleştirdiğinin farkına varmalı. Dostların insana sunulmuş bir armağan olduğunu görmeli.

Tek bir çiçek olarak kalmaktansa buket haline gelince daha görkemli olunacağını hissetmeli.

Maksat doğumgünü kutlamak değil, şu yalan dünyadan bir gün daha çalmak. Açık büfedeki balkabağı bile kıskandı bizi, şu yüzündeki kıskanç ifadeye baksanıza, çatlıyor hasetinden.

Ve günün sonunda kendime aldığım doğumgünü hediyelerim: İnci Aral'ın yeni kitabı "Sadakat", üzerine bugünün tarihi atılacak ayraç ve Müzeyyen Senar'ın eski kayıtlarından oluşan bir CD.

Doğum günüm kutlu olsun...

5 yorum:

  1. L eylakların arasındaki mordan kopup gelen
    E lleriyle her nesneye değer veren
    Y aşam ve yaşanmışlıkların arasındakı bağda gezen
    L ekeleri görmezlikten gelip temiz sayfalar açan
    A y ışığı kadar güzel,dinlendirici olan sen
    K utlu olsun doğum günün!!!

    YanıtlaSil
  2. Ah Buğdayım, canııım,
    Bu ne güzel kutlama böyle. Hayat bu aralar cömert bana, her gün mutlu olacak bir sebep sunuyor. Canım benim ya çok sağol, sabah sabah içimi açtın. Haziran sonuna doğru bir aksilik olmazsa Marmarise kuzenin oğlunun düğününe geleceğiz. Oralarda olursan bir Buğday-Leylak buketi yaparız belki:)))

    YanıtlaSil
  3. Doğum gününz kutlu ve mutlu olsun. Nice sağlıklı, huzurlu ve bol kitapolı günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim sevgili Kitap Kurdu güzel dilekleriniz için. Hepimizin hayatından kitap hiç eksik olmasın. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  5. Çoooook sevinirimmm,hem de mis gibi kokan bir buket yaparız :)
    Öpüyorum seni....

    YanıtlaSil