.

.
.

23 Ocak 2010 Cumartesi

ASİ... ASİ


Dün kızkardeşi beklemek için girdiğim kitapçıda öylesine bakınırken Füruzan'dan sonra en sevdiğim yazarın yeni kitabını bulmayayım mı? Hem de tuğla boyutunda olmasın mı? Hem de yine bir ailenin kuşaklar süren öyküsünü anlatmasın mı? Hem de Antakya'da geçmesin mi? E, bundan iyisi Malatya'da kayısı (Şam demiyeceğim işte, milli duygularım galeyana geldi).

Heheheeeeyt, keyifli bir okuma beni bekliyor...

5 yorum:

  1. Leylak Dalıcım, Ayla Kutlu'nun Sen de Gitme Triyandafilisi okumuştum sonra başka kitabını okudum mu hatırlamıyorum. Ama sevmiştim dilini tarzını, acaba sonra neden okumamışım anlamadım.
    Ah Leylak Dalıcım kafamın üstünde bir kule var her an devrilmek üzere hehehehe ne olcak bu halimiz. G örünce de almadan durama , bak şimdi bu kitapta takıldı aklıma ...

    Çook öptüm seni

    YanıtlaSil
  2. Sevgili öğretmenim benim de en sevdiğim kadın yazarlarda Ayla Kutlu.Çok gerçekçi.Bu kitabını tanıtımını gördüm henüz alamadım."Zehir Zıkkım Öyküler" in etkisini unutamam.
    Sevgiler,iyi okumalar.

    YanıtlaSil
  3. Leylak Hanımcığım iyi okumalar !

    YanıtlaSil
  4. Lale hanım Lale hanıııım,
    kuleden her tuğlayı çekişte bana ödünç verin okur iade ederim,söz:))

    Ben de Ayla Kutlunun sen de gitme sini okumuş çok sevmiştim.
    Leylak salı günü program yapabiliriz ebrucu Hülyanın sergisine davet edildik hem de senin mahallede

    YanıtlaSil
  5. Sanırım Ayla Kutlu hiç okumamışım:( Ama Antakya'yı sevmiştim. Annem Asi nehrini anlata anlata bitirememişti. Biz gittiğimizde neredeyse kurumaya yüz tutmuş bir hali vardı. Hayal kırıklığımızı hiç unutmam.

    YanıtlaSil