.

.
.

11 Ocak 2010 Pazartesi

111'İN KERAMETİ


Bugün tarih olarak 11.1 ve benim izleyici sayım sayaçta 111 görünüyor. Hımm, var bu işte bir sihir. (Ay bu da kafiyeli oldu; bir, onbir, sihir) E herkes 100. izleyicisine kıyak yapıyor, ben yapmamıştım ama şimdi şu incecik, zarif silüete sahip birler biraraya gelince pek estetik durmuşlar, yapalım bi güzellik. Hem de Ayci olmuş 111. izleyici. Daha bu sabah sayfasına girip o harika nişan fotoğraflarına bakmıştım, nasıl güzeldiler ama. Bir bahar dalına benzetmiştim Ayci'yi, aynı şu 111'deki 1'lerin zerafetinde. O zaman ne yapalım, tereciye tere satmak gibi olacak ama koyalım Ayci için bir fotoğraf şuraya, bir bahar dalı. Hem de Antalya dolaylarındaki bahçemizden bir badem çiçeği. Mutluluk dileyelim, onlar muratlarına ersin, biz de kerevetine çıkalım...

8 yorum:

  1. bir kac zamandir takip ediyordum - blogtan bloga atlarken geliyordum buraya - sonra bugünde yeter ama, ekleyeyim sunu dedim - simdide ne iyi etmisim ;)

    cok mutlu oldum, cok sevindim.
    ayrica fotografa bayildim - sanki o dalin hemen arkasinda dikilyorum.
    bahar gelsin artik. cünkü ciceklerim acmak istiyor günesin altinda :)

    ayrica ne sansliyim, cidden insanlar 100. takipcisine süpriz yapiyor, ben kismetliyim 111.ciyim :)

    uiyyyy mutluyum galiba ne dedigimi farkinda degilim :)

    YanıtlaSil
  2. Ha haa, Ayci senin 111. olmana dayanamayan biri benim blogdan istifa edip seni 110.luğa düşürmüş. Olsun varsın sen fahrî 111. olmaya devam edeceksin benim gönlümde:))))

    YanıtlaSil
  3. Baharı getirmişsin bloguna Leylak' cım. Resim şahane. Ne diyeyim içim kıskançlıkla doldu taştı. Benim iki katımdan fazla. :(((
    1111 incileri de görürsün inşallah...:))) Sağlıkla belki çok çok "oooo soooleee mioooo" diyerek ama hepsi o kadarla kalacak şekilde...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Asucum, baharı özledim valla, şu kış beni tatsızlaştırıyor.
    Kıskanma Asucum önemli olan nicelik değil nitelik:)) 111. Ayci olduğu için önemli oldu, çok güzel nişan fotoğrafları baktın mı?
    "Oo sole mio" dan bıktım "Nessun Dorma" demek istiyorum artık. Buranın pis havası bana dokunuyor, evde aksi gibi çok işlek egzoslu bir caddenin üstünde. Yaşlanıyorum galiba, kimseye söyleme e mi, Rayoş ablama bile:))

    YanıtlaSil
  5. AAA kizim buralardaymis:)))
    Hemde üc kere 1. olarak:)
    Insan nasil isterse öyle görürmüs ya iste bende 111 degil üc kere birinci gördüm:))

    Ben Asumana yazdigin yorumu asla okumadim:))

    Öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. Süntercim,
    Kızın inşallah hep 1. olsun, her konuda. Bayıldım nişan fotoğraflarına, Allah nazardan korusun ve mutlu etsin. Asuya yazdığım yorumu okumadığına çoook sevindim, kimse yaşlandığımı anlamadı demek ki:)))

    YanıtlaSil
  7. Ayci'ye çok yakışmış bu bahar dalı. İmrendim resme bakarken artık bahar gelsin Leylak'cım.
    Gerçi yalancı baharı yaşıyoruz doya doya ama oda çok sersemletiyor.
    İzleyicilerin uğruna inan! inan ki uğur olsun canım...

    YanıtlaSil
  8. Benim tatlı arkadaşım .. ne güzel düşünmüşsün...Ben de gidip bir bakayım resimlere ..hoşçakal..

    YanıtlaSil