.

.
.

16 Temmuz 2009 Perşembe

NORVEÇ'TEN SEVGİLER...


Bu çiçekler sizin için sevgili blog dostlarım, hem de taa Norveç'ten getirttim. Gününüz çiçekler kadar güzel geçsin. Dün hemen hemen bütün günümü Norveç gezisinden dönen arkadaşımın yolladığı 1500 kadar fotoğrafı düzenleyip slayt oluşturmakla geçirdim. Çok yordu bu iş beni ama sonuç fena olmadı. Şu anda omzum tutulmuş, sağ elim uyuşmuş, gözlerim bulanmış durumda. Sürekli monitöre bakmaktan sol göz kapağım seğriyor . (Sahi göz seğirmesine bir çare bilen var mı? Müteşekkir olurum cidden) Olsun, çok sevdiğim çocukluk arkadaşım için değer bu yorgunluğa. Elimde bu kadar Norveç fotoğrafı varken birkaç tane de sizin için ekledim. Az daha oturursam bu aletin başında içmeden kafayı bulacağım. İyi seyirler, ben kaçtım...




5 yorum:

  1. Ellerine sağlık...görülesi yerler gerçektende.. yorulmuşsun iyi uykular...

    YanıtlaSil
  2. Huzur verdin sabah sabah. Norveç'i sadece filmlerden gördün canım, daha kısmet olmadı gitmek.Benim için de oksijen tenefüs et emi.

    YanıtlaSil
  3. Ah Direktörcüm, ben değil arkadaşım gitmiş ne yazık ki. Ben yalnızca fotoğraflarını slayt haline getirdim. Yoksa senin için de kendim için de bol bol oksijen solurdum:)

    YanıtlaSil