.

.
.

21 Haziran 2010 Pazartesi

HAREKETLİ GÜNLER

Antalya'ya oranla giderek serinliyen hava ve kuzenimin evinin terasından görünen şu manzarayla keyfime keyif katmaktayım. Hele dün sevgili blog arkadaşım güzeller güzeli, şekerler şekeri "Buğday Tanesi" ile buluşup bol kahkahalı, sıcacık bir sohbet gerçekleştirince tadından yenmedi gün. Buğday'cığımı zaten seviyordum ama yüzyüze gelince sevgim katlandı. Canım benim, en kısa zamanda tekrar görüşelim, seni tanımak harikaydı...

Bahçedeki asmadan kopardım bu korukları. bayılırım tuzlayıp yemeye.

Sadece keyfettiğimi sanmayın, buraya geliş sebebimiz evin yakışıklı oğlunun Cumartesi günü gerçekleşecek düğünü. Haliyle hazırlık içindeyiz. Çarşamba Kuşadası'na Kına Gecesi'ne gideceğiz. Bunlar da kınada dağıtmak için hazırladığımız çerezler.

Vee düğünde gelinin başına serpmek üzere para-pirinç-mavi boncuk üçlüsü. Süslendiler, püslendiler, düğün gününü bekliyorlar.

Beni bağışlayın, Q klavyede çok zorlanıyorum. Şimdilik izninizi istiyorum. Sevgiler Marmaris'ten...

16 yorum:

  1. Leylak Dalıcım demek sen orada düğün provaları yapmaktasın...Ne güzel bir adet o para-pirinç mavi bocuk atmak geline...Ama dikkat edin paralarla kızı yaralamyın sonra... çook öptümm

    YanıtlaSil
  2. Sevgiler Laylak Dalı gönlünüzce...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Leylak Dalı,
    Resimlere bayıldım.Her biri çok güzel yazınızı anlatmanıza bile gerek kalmadan her biri kendini ifade etmiş bile..En çok üzümlere bayıldım..:)
    Yorucu tempoda başarılar ve mutluluklar diliyorum..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Leylak Ablacigim;
    Simaracagim bu gidisle haberin ola.Sana ne demeli peki.Yazilarindan da anlasilacagin uzere sen sakrak,sohbeti guzel,Snoopy`sine her daim sadik kalan tatli mi tatli bir insan.
    Ne de guzel calismissiniz siz oyle,dugun sayenizde kusursuz olacak anlasilan,dikkat edin de attiginiz o guzel kahkahalar dugun ciftine verilen dikkatten cok size verilmesin.
    Opuyorum ve tabi ki ne zaman olursa olsun bulusmaya hazirim :)

    YanıtlaSil
  5. Bir sıcacık karşılaşma daha demek. Aynı zevki tatmış biri olarak Buğday Tanesi adına çok sevindim doğrusu. Daha nicelerine inşallah...
    Keyfin daim olsun Leylak' cım. Öptüm canım.

    YanıtlaSil
  6. yeni evlenecek çifte mutluluklar dilerim..kına gecesi ve düğünün çok güzel geçeceğini umarım..istanbul'dan sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. İyi eğlencelerrr...Ne tatlı telaşlar, seneye de bana yardıma gelirsiniz artık, ben karışmam :))

    YanıtlaSil
  8. Bayılırım bu atılan para ,şeker,meker tantanasına.. ha ha ha ..Mutlulukları daim olsun...

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Leylakcığım, darısı başımıza diyorum sıcak karşılaşma için. Ay nasıl yiyorsun o korukları düşüncesi bile tiken tiken etti vallahi. Yeni evlenenler mutluluklar diliyorum, keyifli zaman geçirmene çok sevindim, kendine iyi bak, öpüyoruz...

    YanıtlaSil
  10. yeni headerı çok beğendim. o korukların üzerine biraz da kırmızı biber de serptik mi mımmmm nefis,ağzım sulandı vallahi.çerez ve bereket keseciklerine bayıldım.gelin şanslıymış şenlikli bir düğünü olacak.sana da iyi eğlenceler lelak dalı'm :))

    YanıtlaSil
  11. lezzetlisomunlar22 Haziran 2010 22:36

    Sevgili Leylak Dalı,oralarda size kolaylıklar,yeni evleneceklere de şimdiden mutluluklar diliyorum..

    YanıtlaSil
  12. Oğulcuğun ve müstakbel eşine nice mutlu yıllar!

    YanıtlaSil
  13. Ne güzel, iyice keyfini sür gititğin yerlerin canım.
    Sen gititn, hava serinledi desem inanır mısın?
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  14. Ne güzel işler yapmışsınız. Tam benlikmiş. Keşke yardım edebilseydim. Kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  15. Leylakcığım yeni headerına bayıldım.Bu kapalı ve serin havada içime ışıklar saçtı inan. Evin oğluna bir öçmür boyu mutluluklar dilerim.Bir yastıkta kocasınlar !

    YanıtlaSil
  16. Çok çok tebrikler ederim..
    her şey harika görünüyor Nurşenciğim..
    dönüşün biLirim ki :
    MUHTEŞEM OLACAKTIR... !!
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil