Sayfalar

23 Kasım 2011 Çarşamba

YAPTIM, OLDU...


Diyet ehlinin diyetini ne bozdurur?
Pek taze olmayan elden, taze pişmiş, üzerine tereyağı sürülmüş, taze mısır ekmeği bozdurur.

Yemek blogu olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyim galiba ama ne yapayım mısır ekmeği yapmayı ilk kez denedim ve başarınca pek sevindirik oldum:)

10 yorum:

  1. mısır unu buğday ununun aksine sıcak su ile yoğrulur bacıguş...bunu tikkate aldın dimi... Nasıl severim bu ikiliyi bir bilebilsen lutfiye:))(bu bir yerden kalma bir replik ama bizim evde çok tutmuştu hala da unutulmadı:))
    afiyetler olsunnn

    YanıtlaSil
  2. Bacıkuş,
    Tarifi bir Ünye'liden aldığım için sıcak suyla yoğurdum:) Ve de başardığımma çok sevindim, sık sık yapar verdiğim kiloları kolaylıkla geri alırım artık:))

    YanıtlaSil
  3. Bayılırım mısır ekmeğine...çok güzel görünüyor koparıverdim ucundan ;))

    YanıtlaSil
  4. mmmm...
    miss...
    mis..
    :))
    kokusu buralara kadar geldi hocam:)
    ellerinize, o güzel yüreğinize sağlık..
    bu arada, öğretmenler gününüzü canı gönülden kutluyor,ellerinizden öpüyorum..
    gönül dolusu sevgi ve saygılarımla..

    YanıtlaSil
  5. Oooo!
    Hocam ellerinize sağlık, afiyet olsun. :))

    Ayrıca gününüz kutlu olsun!
    :)

    YanıtlaSil
  6. çok severim... hele de balıklısını.

    YanıtlaSil
  7. Zeynep,
    Balıklı derken hamsiyi mi kastettin?

    YanıtlaSil
  8. Ekmekçim,
    Sağol.
    Senin seviyene çıkmam mümkün değilse de mısır ekmeğiyle bir siftah yapayım dedim:))

    YanıtlaSil
  9. Birtutamkekik,
    Çok teşekkür ediyorum.
    Mis gibi koktu gerçekten ama acemi işi, pek ekmek tecrübem yok bu ilk oldu, inşallah ilerleteceğiz:))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Natali,
    Kopar kopar, üstüne de tereyağı, oh miss:))

    YanıtlaSil