.

.
.

20 Ekim 2017 Cuma

OLAN-BİTEN

Şimdi bir hızla 21 gün yazdık ya, bundan sonrasını savsaklamayalım diyoruz. Kraliçemiz Marimiz yeni bir şalanj da başlattı malum, her gün kendimizle ilgili bir bilgi yazacağız ama kısa ama uzun. Hoş burada hep kendimizden bahsediyoruz zaten ama daha özel bir şeyleri mi kastetti kraliçem yoksa yazmak için bahane mi olsun dedi bilemem artık. 

Bugün ne yaptın derseniz aslında hiçbir şey diye cevap versem yalan olmaz. Şöyle bir düşüneyim bakayım:

-Evde beyaz peynir kalmamış ki bu benim için kahvaltı açısından bir felakettir, önüme kuş sütü de koysanız o kahvaltıyı kahvaltıdan saymam, bir çatal da olsa beyaz peynir yemem lazım (işte bu kendimle ilgili bir bilgi, sayılır di mi :). Dolabın dibine saklanmış yarım paket hellim peyniri buldum ve hiç olmazsa rengi tutuyor diyerek kızartıp yedim mecburen. 

-Bilgisayarın başına oturdum sonra, blogları taradım, twittere bakıp asabımı bozdum, instagrama girip yurtdışından selam yollayanlara imrendim (kıskanmadım, imrendim, sefaları olsun, içlerine sinsin).

-Facebook'ta kitabımın tanıtım resmini paylaşan arkadaşlara teşekkür notları yazdım ama asıl orada yazamadığım kadar mutlu oldum. Bir arkadaşın yaptığı güzel bir şeye sevinmek, paylaşmak benim için çok önemlidir. Herkes kötü günü paylaşır, iyi günü, güzel şeyleri aynı duygularla paylaşmak bence daha belirleyicidir dostluklar açısından. 

-Birkaç telefon konuşması yaptım, epey vaktimi aldı, WhatsApp'da biraz laklak yazışması yaptım ve geleneksel olarak günlük şekerlerimi patlattım. 

-Sonra peynir almaya gittim, peynir bu ihmale gelmez, yarın kahvaltıda ağlarım sonra :) Peynir diye girdiğin marketten meyve, makarna, et, yoğurt ve de mantı ilavesiyle çıkarsan söylene söylene eve gelirsin tabii ki. Neyse ki kapıda yiğene rastladım, poşetleri eve kadar çıkardı. 

-Ve günün en güzel haberi, kitap raflara çıktı. Henüz her kitapçıya ulaşmamış olsa da yakında gider. Ayrıca tüm kitap sitelerinden sipariş verilebiliyor. Benim henüz elime geçmedi, sabah kargoya verilmiş, en kısa zamanda görmeyi umut ediyorum. Aşağıdaki fotoğrafı kızkardeş yolladı, bizzat yayınevine uğrayıp almış, benim bebek doğar doğmaz parka gitmiş :)



8 yorum:

  1. İnsanın kendi kitabını beklemesi ne tatlı bir bekleyiştir kimbilir çok çok seviniyorum.

    YanıtlaSil
  2. Leylak Dalı, senin kitabın mı? Ne şahane haber bu! Hemen ararım tararım alırım. Mutlaka.
    Okuyucun çoook olsun e mi:)

    YanıtlaSil
  3. En kitapyurdundan siparis verdim ama 3 gün sonra sevk diyor. Neyse sabrın sonu selamettir di mi ama ? ☺

    YanıtlaSil
  4. Ben de kitabı bugün sipariş verdim. Merakla bekliyorum. Arkadaşımın yazdığı bir kitabı okumak nasıl gurur verici bir şey olur kim bilir?

    YanıtlaSil
  5. Kitabınız hayırlı ve uğurlu olsun, bende merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Aldık bile! Pazartesi elimde olacak, merakla bekliyorum, şu anda kargoda.Hayırlı olsun, darısı başımıza ;)

    YanıtlaSil
  7. Bakalım bu yandaki kitapçılara da gelmiş mi :)

    YanıtlaSil
  8. Tebrik ederim. Eminim cok guzeldir kitabiniz. Yurda gelir gelmez alacagim. Sevgiler.

    YanıtlaSil